Obavijesti

Show

Komentari 90

Neodoljiva braća: Djevojke osvajamo svojim palačinkama

Neodoljiva braća: Djevojke osvajamo svojim palačinkama
1

Brat me u show prijavio a da mi nije rekao. Kad su me nazvali, mislio sam da se netko zafrkava. No nije me trebalo dugo nagovarati, rekao je Drago Bošnjak (24)

VIDEO

On i brat Vlado (26) prošli su tjedan pokazali kako im ide kuhanje, a toliko su se, kaže, opustili i naviknuli na kamere da su im se omakle i psovke.

- Bude dizanja glasa, a nekad potpuno zaboravim da snimamo. To je normalno u kuhinji, a i obojica smo vođe – govori Drago. Simpatična braća iz Solina studirala su u Mostaru te se upravo ondje rodila njihova ljubav prema kuhanju.

- Krenuli smo s jednostavnim jelima. Stalno smo jeli rižota – smije se Vlado. Ne skrivaju da kuhanjem zavode djevojke. Otkad su na TV-u, stalno ih zaustavljaju na ulici, dobivaju i mnoge poruke od djevojaka.

- Današnje žene padaju na jednostavne recepte. Jednoj sam curi napravio palačinke u šest ujutro. Nije mogla vjerovati – kaže Drago. Dodaje da u rukavu ima mnogo specijaliteta kojima bi zadivio cure.

- Bolji sam kuhar od brata. Vlado se slijepo drži recepta, a ja volim eksperimentirati – kaže. Vole provoditi vrijeme u vrtu i polju, a ljeti su na Hvaru. Ondje imaju hostel i bistro, a kad bi u showu osvojili 100.000 kuna, uložili bi ih u neki biznis.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin