Obavijesti

Show

Komentari 181

Skromna manekenka Neva želi bogatog i pametnog muškarca

Skromna manekenka Neva želi bogatog i pametnog muškarca
1

TEŠE LINIJU Splićanka je smršavjela pet kilograma kako bi mogla ići na kastinge. Svaki dan s trenerom vježba čak tri sata. Obroke preskoči zbog obaveza, pa samo doručkuje ili večera

VIDEO

Nevenka Bekavac (40) iz Splita, koja je u lanjskoj sezoni RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' pokušala osvojiti legendarnog Gorana Žigu iz Lučana pokraj Sinja, još nije pronašla svoju srodnu dušu, no čvrsto je odlučila istesati tijelo.

Svakodnevno odlazi u teretanu gdje vježba i po tri sata. Počinje s trakom za trčanje, biciklom ili orbitrekom, a onda kreće u 'napad' na sprave, gdje posebnu pažnju posvećuje vježbama za leđa i trbuh.

- Cilj mi je baviti se sportom i biti uspješna u tome. Smršavjela jesam, ali želim još. Skinula sam oko pet kilograma u roku od mjesec dana. Nisam to planirala, ali mislim da se na meni vidi da sam sad više fit - kaže nam Nevenka dodajući kako nije napravila plan prehrane, iako bi trebala.

Ponekad zbog obveza naprosto preskoči obrok, pa samo doručkuje i nešto večera. Na pitanje kojim namirnicama ne može odoljeti kaže kako su to jogurt i ananas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:00

Umalo bila Miss sporta

Bavljenje manekenstvom za nju je i dalje velika želja od koje ne namjerava tako lako odustati. Nekad je išla na kastinge i opet će, dodaje Nevenka otkrivajući kako je kao 21-godišnjakinja sudjelovala u izboru za Miss sporta koji je bio u Splitu, na Bačvicama.

Nije pobijedila, nego je titulu uzela stanovita Jelena, no Nevenka se ne osjeća lošijom od nje.

- Naravno da mi je želja baviti se manekenstvom jer kad sam već išla na tečaj, zašto se time ne bih i bavila. Volim se šminkati i sređivati, obožavam to, zar to nisu lijepe žene? Možda ja nisam, ali one jesu. Voljela bih imati muškarca iz tog svijeta, da me pazi i voli - rekla je Nevenka koja na pitanje kakav je za nju idealan muškarac kaže kako je svatko kvalitetan na svoj način, ali da ona samo želi da se lijepo slažu.

Sportski duh: Uz pomoć trenera, Nevenka svaki dan vježba u teretani, a ne može odoljeti jogurtu i ananasu

- Nije nitko savršen, on bi trebao zavoljeti moje mane i vrline, kao i ja njegove – govori Nevenka. Dodaje da voli ušminkane muškarce, koji se vole sređivati.

'Žigo voli spuštati'

- Druga stvar, mora biti pametan, što znači da je već nešto sigurno i postigao u životu te da je situiran, a to je isto ono što je bitno - govorila je Bekavac u showu. Sa snimanja RTL-ove emisije, kaže, nosi samo lijepe uspomene. Kaže kako joj se bilo lijepo družiti jer je ekipa na snimanju bila super.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bavi se atletikom i tenisom

- Nije mi žao što nisam osvojila Žigu, jer da ga ja želim osvojiti, ja to uvijek mogu. Neka se on ne ljuti, ali, eto, prijatelji smo. Žigo je dobar u duši, super je i opušten, ali on voli sebe uzdizati, a drugog spuštati. Mene to nervira. On kao muškarac mora dati prednost ženi jer smo mi nježna bića i ne možemo sve same - zaključuje Nevenka.

U emisiji 'Ljubav je na selu' osvojila je simpatije gledatelja rekavši da se uz manekenstvo bavi tenisom, košarkom i atletikom.

Samo prijatelji: Nevenka smatra da ga je mogla osvojiti, ali nije htjela

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana