Obavijesti

Show

Komentari 65

Nevenka: 'Naš sin će se zvati Tomislav kao hrvatski kralj'

Nevenka: 'Naš sin će se zvati Tomislav kao hrvatski kralj'
4

TRUDNIČKI DANI Reality zvijezda Nevenka Bekavac udebljala se 15-ak kila, planira upisati trudnički tečaj i uživa u laganoj talijanskoj spizi, a nada se i kako će naći posao prodavačice

VIDEO

U osmom sam mjesecu trudnoće i osjećam se stvarno dobro. Samo me malo trbuh boli i nezgodno ga je nositi. Kasnije će mi biti sve teže i teže, kaže Nevenka Bekavac (41).

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' sa suprugom Zvonom Petričevićem (44) očekuje sina.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:03

- Zvat će se Tomislav, po hrvatskom kralju. A i ja sam iz Tomislavgrada, pa neka mu to bude uspomena na mamu - kaže Neva. Svoje trudničke dane provodi odmarajući se u Zvoninu stanu u Sinju, gdje žive. 
- Izađem ja i do grada pa se malo prošetam. A mislila sam upisati i trudničke vježbe. Ne znam, vidjet ću još - kaže reality zvijezda.

Iako se žalila kako umirovljeni nosač kofera ništa ne radi po 'cile dane' jer rješava križaljke, sad tvrdi da joj ponešto i pomogne. Zajedno s njim razmišlja o tome da upiše trudnički tečaj, a ovih dana posebno pazi i na prehranu.

- Nemam posebnih prohtjeva što se tiče hrane. Uživam u laganoj talijanskoj spizi, tjestenine su mi najdraže. Trudim se ne jesti tešku hranu - kaže Nevenka. U trudnoći je dobila oko 15 kila, ali je to previše ne brine, jer inače voli odlaziti u teretanu.

Do nedavno je znala zaigrati i košarku na lokalnom igralištu. Iako se po Sinju šuška kako će reality zvijezda roditi malog sinjskog alkara, ona i Zvone sve više razmišljaju da porođaj bude u splitskoj bolnici.

- Mislim da će me Zvone voditi u Split. A voljela bih se i zaposliti kad rodim sina. Najdraže bi mi bilo opet nastupiti u nekom reality showu ili da radim kao prodavačica - kaže Splićanka.

Tvrdi kako joj je žao što ne može više u show 'Ljubav je na selu', ali joj je drago da je postala najpopularnija žena tog realityja. Nevenka se u travnju odvažila i u splitskom tattoo studiju napravila svoju prvu tetovažu, sa simbolom leptira i stiliziranog slova N.

Nedavno je rekla i da se pomalo boji svega što joj budućnost nosi, najviše zbog Zvone, u kojeg nije sigurna da je onaj pravi. Sad tvrdi da se Petričević trudi jer sprema po kući i kuha ručak za njih dvoje. Par se upoznao u Međugorju, a zajedno su više od dvije godine s bezbroj prekida i pomirenja.

- Neve me osvojila šarmom. Dobra je u srcu i duši. Ja sam prvi priša njoj pa smo izminili brojeve. Čime sam ja osvojio Nevenku? To je teže reći. Izgledom nisam sigurno - rekao je Zvone. Dodaje da su se vjenčali na brzinu zbog ljubavi. Nevenka i Zvone s nestrpljenjem očekuju sina, za kojeg će možda 'piturat' zidove u plavu boju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin