Obavijesti

Show

Komentari 236

Nina Erak o razvodu: Boris želi letjeti, ja imam strah od visina

Nina Erak o razvodu: Boris želi letjeti, ja imam strah od visina
3

Kaže da su oboje shvatili da je brak potrošen, a žao joj je što je u svemu tome stradala kći Petra. Svrtana sve češće na javnim događajima viđaju u pratnji nove 'prijateljice'

VIDEO

Nakon 28 godina, Nina Erak i Boris Svrtan odlaze svatko na svoju stranu. Iako su bili jedan od najdugovječnijih parova na sceni, njihovoj sreći došao je kraj.

- U jednom trenutku moj muž je odlučio letjeti, a ja imam strah od visina. Rastali smo se od stola i postelje. Zasad. A što će dalje biti, ne znam. Moj moto u životu je da nikad ne zatvaram vrata do kraja - kaže Erak za Jutarnji.

Kaže da su oboje shvatili da je brak potrošen, a žao joj je što je u svemu tome stradala kći Petra. Svrtana sve češće na javnim događajima viđaju u pratnji nove 'prijateljice'.

- Mi smo se dogovorili, razišli smo se, a da li postoji netko treći, nije važno. U trenu kad smo se odlučili rastati, nisu bile nikakve treće ni četvrte osobe u pitanju. Prijatelji smo - rekla je kazališna glumica.

Erak kaže da je bilo svađanja i teških riječi tijekom 28 godina, ali uspjeli su iscrpiti svoju ljubav.

- Najviše nam je to Petra zamjerila, ali rekla sam joj da više ne možemo krpati i slagati. U svakom slučaju, on to nije htio, a koji su razlozi, ne znam - kaže Erak.

Dignula je glavu jer život ide dalje, a uživa kada je zatrpana poslom pa ne stigne razmišljati.

- Sve mi je, što se tiče posla, došlo u pravo vrijeme. I snimanje, i Žar ptica... Kad na jednoj strani gubiš, na drugoj se osjećaš kao poželjna osoba, da nekom trebaš, da si vrijedna - objasnila je.

Unatoč razlazu, sa suprugom namjerava ostati u korektnim odnosima. Zasad je sve još 'friško' i napeto, ali kako kaže, događaju se i gore situacije u životu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 236
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu