Obavijesti

Show

Komentari 26

Nisu uspjeli pobjeći kamerama: Strastveni poljupci na 'Farmi'

Nisu uspjeli pobjeći kamerama: Strastveni poljupci na 'Farmi'
1

Između farmera Tomislava i Barbare već neko vrijeme 'frcaju iskrice'. Pokušali su se sakriti u šumu gdje su se ljubili, no to nije promaknulo kamerama

VIDEO

Da se na farmi događaju divne stvari, svjedoči još jedna ljubav na pomolu. Kako se dalo i naslutiti po međusobnim dodirivanjima i masažama, iskrice između Barbare i Tomislava i nisu bile tako bezazlene, jer kako je Tomislav naveo, između njih dvoje – rađa se ljubav.

- Između mene i Barbare se rađa ljubav. Iskrica ima, s moje strane definitivno, ja to priznajem. Praktički, mi smo krenuli prije dva-tri dana u ono, tako da vidjet ćemo kada se ovo završi kako će se to dalje nastaviti. Jako je vrijedna cura, jako pristojna, kulturna cura, lijepa cura, cura za brak - kazao je zaljubljeni Tomislav, a budući da se budnom oku kamere ne može pobjeći, ovo dvoje farmera uhvaćeni su u strastvenim poljupcima u šumi pored jezera na ničijoj zemlji. 

Jednako tako, ni Barbara ne krije svoje osjećaje prema Tomislavu, no smatra kako su njih dvoje potpuno različiti karakteri.

- Tomislav je jako zgodan momak. On je dosta življi i hiperaktivan, dok sam ja mirnija i povučena. Istina je da se suprotnosti privlače, ali mislim da će nam vrijeme sve pokazati - poručila je Barbara. 

Kako će se njihova ljubav razvijati, ostaje nam za vidjeti, no jedno je sigurno, jer kako Tomislav kaže: 'Pa ljubav je na Farmi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin