Obavijesti

Show

Komentari 99

Nives Celzijus: Nazivali su me srpskom droljetinom

Nives Celzijus: Nazivali su me srpskom droljetinom
13

Na Mallorci su Nives Celzijus, nakon dinamovca, umalo ponovno silovali. Spasila ju je prijateljica, manekenka iz Slovenije Maja koja se prostituirala

VIDEO

Ludice mala. Pa ti si se zaista zaljubila!, rekao je Sunny tiho primaknuvši me sebi i snažno zagrlivši. Napokon smo vodili ljubav. Ili je to bio samo prljavi seks, neuprljan ljubavlju?, opisala je Nives avanturu s Crnogorcem Sunnyjem. Mnogi su u njemu prepoznali balkanskoga “bossa” Stanka Subotića Caneta. Nives je u njegovoj vili na Svetom Stefanu nekoliko puta pjevala. Upoznala ga je na Mallorci, gdje je snimala katalog rublja. U toj španjolskoj vili jedan od Nivesinih “poslodavaca” umalo ju je silovao, ali spasila ju je slovenska manekenka Maja. Nives je poslije saznala da se Maja prostituirala kako bi majci zaradila za lijekove protiv raka. “Bio je nježan, ljubio me po tijelu, uvodio onako neiskusnu seks, nije žurio". Takav joj je bio seks sa Sunnyjem. Najgore razdoblje za Nives je bio Domovinski rat jer su joj na putu do škole vršnjaci vikali "četnikušo i srpska droljetino”.

DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA, INAČE..
Sa 16 godina u kupaonici hotela Intercontinental silovao ju je dinamovac kojeg zove Šime. On je imao 27, 28 godina i bio je zvijezda. Nakon što joj je uzeo nevinost, bacio joj je 200 maraka. Prijateljica Ina upoznala ju je s njim. Nakon silovanja, Šime je Ini dao novac. Za šutnju je Nives nudio 100.000 maraka. Ćelavci su me presretali i govorili da šutim jer će mi se svašta dogoditi.

DUDO JE UŽIVAO PONIŽAVAJUĆI ME
Dolazio bi po mene pred školu, ponio mi torbu i pratio me do tramvaja. Interesirao se za moje ocjene. Ženskice bi mi se javljale na telefon testirajući moj prag tolerancije. Uživao je ponižavajući me, opisala je vezu s frontmenom Pipsa. Sve vas četnike treba zaklati, ti prljava droljo. Napit ću se tvoje kurvinske krvi, čuješ li me? Tvrdi da joj se tim riječima obraćao Ripper.

NJENA PRVA TRAUMA I OČEVA LJUBAVNICA
Imala sam pet i pol godina. Pogled mi je bježao prema tuljanu i opet bi se javljale slike - potkrovlje, razbacan krevet, njegova duga sijeda kosa zapinje mi među zubima, miris njegove kože. Otac, u knjizi ga naziva Živorad Čanković, već od 10. godine predstavljao me kao ljubavnicu. Plašila sam se njegovih dodira.

PRVA LJUBAV RIPPER
Pokušavala sam namamiti Dudu (op.a. Rippera) da vodi ljubav sa mnom trljajući se preko odjeće o njegov ukrućeni kurac.

SEKS ZA MILIJUN DOLARA
Zamijetivši nas u diskoteci, jedan od prinčeva Saudijske Arabije poželio me opet vidjeti u postelji. Ponudio je 100.000 dolara za jednu noć. Pitala sam se bi li bilo bahato tražiti milijun.

POLJUBAC S INZAGHIJEM
Pippo me pogledao prodorno podignuvši mi guzu na rub lavaboa. Nogama sam obrglila njegove čvrste guzove. Bio je to najgori poljubac. Slinav, ljigast, napisala je o poljupcu s Inzaghijem.

UMALO JE SILOVAO I CRNOGORAC SRETEN
Nimalo nježno odgurnula sam Sretena. Refleksno mi je udario šamar. Što sam jače vikala, udarci su bili jači, teturala sam. Prčkao je po mom tijelu, širio mi noge. Na Mallorci ju je čovjek kojeg naziva Sreten umalo silovao, ali u sobu je ušla gola prijateljica Maja. Tada je odustao od silovanja Nives.
- Hajde razvali mi pi..., frajeru, Bolje pištolj, nego tvoj šugavi k.... - poručila je Nives ćelavcu koji ju je htio nasilno odvesti u stan

Njena biografija uz 24sata moći će se kupiti 15. 07 za 29,90 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'