Obavijesti

Show

Komentari 113

Nives ostvarila san: Zablistala je na daskama osječkog HNK

Nives ostvarila san: Zablistala je na daskama osječkog HNK
32

Odmah nakon premijere, Nives je pratiteljima prenijela dašak atmosfere iz kazališta te objavila fotografiju s kolegicom. Osim toga, pokazala je poruku podrške koja joj je upućena prije nastupa

VIDEO

U osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć je održana predstava 'Vitez slavonske ravni' nastala prema romanu Marije Jurić Zagorke, a posebnu pažnju privukla je Nives Celzijus (34) koja tumači ulogu pjevačice na dvoru grofa Pejačevića.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Nives Celzijus na daskama osječkog HNK

Posted by 24sata on 9. prosinca 2016

- Još uvijek sam uzbuđena i pod dojmovima, ovo mi je ostvarenje sna. Sretna sam da je sve dobro ispalo. Najviše sam se bojala da ne padnem u onim ogromnim štiklama ili da ne zaboravim tekst pjesme - rekla je Nives otkrivši da bi voljela zaigrati u još nekom kazališnom komadu.

Odmah nakon premijere, Nives je pratiteljima prenijela dašak atmosfere iz kazališta te objavila fotografiju s kolegicom. Osim toga, pokazala je poruku podrške koja joj je upućena prije nastupa.

 

Ljubav moja ❤❤❤ #vitezslavonskeravni #hnkosijek

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pjevačica i spisateljica već nekoliko dana hvali se fotografijama s proba, a nakon 'generalke' pohvalila se seksi kostimom. 'Fotkom' na kojoj je u prvi plan stavila bujni dekolte, Nives je očarala pratitelje i dobila mnogo komplimenata.

 

Hoće li biti uspješno zavođenje opasnog Stojana Varnice ? 🤔 #kukulele #vitezslavonskeravni #hnk #osijek

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives je ispričala da je kao djevojčica završila tečaj glume u Zagrebačkom kazalištu mladih. Rekla je kako joj tada nije bilo ni na kraj pameti da će jednog dana završiti na kazališnim daskama HNK-a. Svoju prijateljicu došao je podržati Dalibor Petko.

- Prema scenariju predstave bila nam je potrebna trenutno najljepša i najatraktivnija pjevačica koja postoji na sceni - kaže redatelj Dražen Ferenčina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu