Obavijesti

Show

Komentari 143

Nives pokazala obline u novom spotu: 'Neka muškarci kukaju'

Nives pokazala obline u novom spotu: 'Neka muškarci kukaju'
7

Inspiraciju za 'Kukulele' dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju, rekla je Nives. Naziv je već postao svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama

VIDEO


Budući da nas je Nives nedavno iznenadila svojim gostovanjem u osječkom HNK, svatko bi pomislio da sada neko vrijeme nećemo viđati njezine nove podvige jer smišlja nove provokacije i projekte. No, ona i dalje neumorno radi na svojoj glazbenoj karijeri. 

Seksepilna pjevačica upravo je u izdanju naše najveće diskografske kuće Croatia Records izbacila novi singl 'Kukulele' za koji je sama napisala glazbu i tekst.

Fanove je počastila i atraktivnim video spotom u kojem pokazuje svu svoju raskoš i obline, a pjesma ulazi u uho već na prvo slušanje.

 

- Inspiraciju za 'Kukulele' dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pjesmama pjevamo kako smo patnice, tužne, zaljubljene, nesretne, povrijeđene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umjesto da mu jasno kažemo što ga ide. Ako bude zločest, bit će njemu 'kuku-lele'.Mi žene trebamo pokazati da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, nek sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati - kazala je popularna Nives promovirajući novu pjesmu.

Simpatičan naziv 'kukulele' već je postao i svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama, a po komentarima najvatrenijih obožavatelja koji su prvi čuli pjesmu, čini se da je Nives opet ostvarila pun pogodak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples