Obavijesti

Show

Komentari 20

Nogometašu i bivšoj misici na vjenčanju je pjevao Halid Bešlić

Nogometašu i bivšoj misici na vjenčanju je  pjevao Halid Bešlić
1

IZNENAĐENJE Popularni Halid Bešlić oduševio je uzvanike na svadbi bivše Miss Andreje Ćupor i nogometaša Vukojevića u jednom zagrebačkom restoranu

VIDEO

Bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor (33) i nogometaš kluba Austria Wien, Ognjen Vukojević (32) za prvi svadbeni ples odabrali su pjesmu Diane Ross i Lionela Richieja 'Endless Love'.Iznenađenje večeri bio je Halid Bešlić (62), koji je oduševio uzvanike na vjenčanju. Oboje obožavaju hitove bosanske zvijezde. 

 Crkveno vjenčanje: Andreja i Ognjen vjenčali su se u crkvi Sv. Ivana Krstitelja     

Andreja i Ognjen vjenčali su se u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi. Slavlje za obitelj i prijatelje uslijedilo je u ekskluzivnom restoranu u širem središtu grada. Na meniju su bila hladna predjela poput tatarskog bifteka, carpaccia od tri vrste cikle, dimljena jegulja iz Metkovića... Od toplih predjela restoran nudi mesne okruglice punjene voćnim senfom, a za glavno jelo prepelicu s rozim paprom, juneći steak... Tortu na tri kata, zajedno su rezali. 

  Suigrači i prijatelji: Nogometaš Darijo Srna sa suprugom Mirelom Forić     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trudna Andreja u jednom se trenutku popela na stolac i zapjevala s rukama u zraku. Odjenula je bijelu vjenčanicu s kratkim rukavima. Najviše pozornosti na svadbi plijenila je Mamićeva supruga, Marina. Samozatajnu kućanicu posljednji put vidjeli su u javnosti na vjenčanju Zorana Mamića (45) i riječke ekonomistice Ane Šikić Mamić (37) prije dvije godine.

- Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona - rekao je Mamić lani za tjednik Express. 

Bivši nogometni reprezentativac iz Bjelovara i nekadašnja manekenka, koja radi kao voditeljica odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, krajem prošle godine obnovili su vezu nakon dugogodišnje pauze. Par je započeo vezu 2008. godine. Vukojević je tad igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Godinu dana kasnije, Andreja se preselila u Kijev. No nisu uspjeli jer nisu mogli naći zajednički jezik. Pet godina nakon, krajem prošle godine, pomirili su se, a nekoliko mjeseci poslije doznalo se da je Andreja trudna. Par čeka dječaka, a Ognjen je rekao da se veseli sinu koji na svijet dolazi uoči njegova rođendana 20. prosinca.

Sretna trudnica

Andreja i Ognjen Vukojević za dva će mjeseca postati roditelji malenoga dječaka

Veliko pomirenje

Par je obnovio svoju vezu pet godina nakon što su prekinuli

Sreli se kum Eduardo da Silva i Mamić

Vukojevićev kum Eduardo da Silva i Zdravko Mamić godinama su na ratnoj nozi zbog ugovora koji je potpisao sa Zdravkom, a kojeg Eduardo smatra robovlasničkim. Prije nekoliko mjeseci se špekuliralo da su na pragu pomirenja, kojim bi se okončali sporovi koje vode jedan protiv drugog. Zbog sporova je Eduardu u Hrvatskoj bila blokirana imovina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'