Obavijesti

Show

Komentari 182

Novković i njegova Ines već su podnijeli zahtjev: Ipak razvod

Novković i njegova Ines već su podnijeli zahtjev: Ipak razvod
1

NISU IZDRŽALI Boris Novković i zadarska politologinja Ines Katić podnijeli su zahtjev za rastavom braka osam mjeseci nakon što su se vjenčali. To mu je treći propali brak

VIDEO

Nisam voljan govoriti o tome, kratko nam je rekao glazbenik. Boris Novković (49) i Ines Katić (31), kako doznajemo, u četvrtak su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka.

Par se vjenčao lani u kolovozu u Gradskoj vijećnici u Novalji, i to pod kišobranima, kako bi se sakrili od fotoreportera jer Novković ne voli privatni život eksponirati u javnosti. Da se razvodi, Boris je dao naslutiti četiri i pol mjeseca nakon svadbe. Tad je napisao status na društvenoj mreži nakon koncerta u Lisinskom Kemalu Montenu u čast: 

- Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala - napisao je pjevač.

Davor Puklavec/Pixsell

Novković je tad otpjevao nekoliko pjesama u čast Keme, a Ines nije bila u publici. Par je prvi put izašao u javnost upravo na koncertu Kemalu u čast u siječnju prošle godine. Tad je objavio i pjesmu “Ines”, koju je posvetio svojoj voljenoj. 

- Ines, ugasila si sve dileme, zaustavila moje vrijeme… Samo budi kraj mene do kraja svijeta i natrag -  stihovi su koje je posvetio svojoj odabranici. Tad je rekao da se osjeća sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom. 

Prije ovog braka pjevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45), a devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina, Nou (7) i Bona (4). Drugi brak se raspao jer se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (38), s kojom je prekinuo 2015. godine. Ines je upoznao krajem te godine, nakon što se zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a ubrzo su se i zaljubili.

Novaljsko vjenčanje

Ines i Boris, ulazeći u novaljsku Gradsku vijećnicu, skrivali su se ispod kišobrana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti