Obavijesti

Show

Komentari 0

Objavljeno je prvo izdanje Country Strikea - GO TIME

Objavljeno je prvo izdanje Country Strikea - GO TIME
1

Ovaj maksi singl predstavlja nastavak autorskog rada nagrađivanog zagrebačkog country-rock sastava te uz već publici poznate donosi i tri nove pjesme

VIDEO

Nakon ovogodišnje proslave 5 godina postojanja objavljeno je prvo službeno izdanje Country Strikea - GO TIME pod izdavačem Nota Bene records. Ovaj maksi singl predstavlja nastavak autorskog rada nagrađivanog zagrebačkog country-rock sastava te uz već publici poznate 'Mama didn't raise no fool' i 'That's what friends are for' donosi tri nove pjesme.
    
Kao prvi singl s izdanja izdvaja se pjesma 'Teardrops of goodbye' koja je prepjev na engleski jezik kultne Suze za zagorske brege. U aranžmanu Marija Hendije i Tomislava Vedrine te s gostovanjem Tomislava Golubana na usnoj harmonici pjesma poprima sasvim novu dimenziju i tradicionalni country/blues ugođaj uz zadržavanje svojega vječnog motiva napuštanja rodnoga mjesta i odlaska u svijet.

Naslovni instrumental, 'Go time, already' svojim naslovom simbolizira ovo dugo iščekivano izdanje i svojevrsni je omaž gitarista Marija Hendije svojim country gitarističkim uzorima poput Brenta Masona, Brada Paisleya i drugih.

Tekst za pjesmu 'I ain't your man' potpisuje basist Marko Karačić, a tema ove, druge pjesme na izdanju je potreba za prekidanjem starih navika, ponovnim nalaženjem sebe i nastavljanjem svoga puta ostavljajući prošle terete iza sebe poput isprekidanih bijelih linija na cesti.

Materijal je snimio i producirao Mladen Malek u zagrebačkim studijima Decibel i Jura te u Svetoj nedjelji u studiju Sven, a sve su pjesme snimane na gitarama u izradi Roberta Bašića, RBasic custom handmade guitars. www.rbasicguitars.com

Ovo izdanje dolazi u trenutku kada se Country Strike sprema na ponovni odlazak u Texas/SAD u listopadu gdje će odraditi mini turneju te nastupiti po drugi put na Texas Sounds International Country Music Awards gdje brane titulu osvojenu 2015. godine s dvije nagrade (glavnu Zabavljač godine te Osobnost godine).
    
Uz sami nastup, na teksaškoj turneji Country Strike će promovirati RBasic custom handmade guitars glazbenicima iz cijeloga svijeta kao hrvatski proizvod, a potporu ovome pothvatu dala je među ostalima i Hrvatska obrtnička komora, Turistička zajednica Grada Zagreba te Hrvatska bratska zajednica u SAD-u.

Izdanje će u digitalnom obliku u Hrvatskoj biti dostupno na servisima iTunes i Dezzer te na web stranici www.countrystrike.com/download gdje će se do 24. listopada moći preuzeti besplatno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.