• Članak
  • Komentari 0
  • Share 1
  • Tweet

Od danas na HRT-u gledajte dramsku seriju 'Na terapiji'

Serija će se prikazivati radnim danima, od ponedjeljka do petka, na prvom programu HRTa. Elvis Bošnjak u seriji glumi psihijatra, a Iva Babić utjelovila je pacijenticu

Ponedjeljak, 16. 9. 2013. u 15:43    Piše: 24sata
Od danas na HRT-u gledajte dramsku seriju 'Na terapiji' HRT

Prva epizoda nove dramske serije snimane u produkciji HRT-a i Studia DIM, prikazat će se večeras, u 22:00 sata, na prvom programu HRT-a.

Radnja serije prati psihoterapeuta kroz njegove tjedne seanse s klijentima, uključujući susrete sa vlastitom terapeutkinjom i mentoricom. 

Seriju čine pet linija priče koje se odvijaju u vremenskom intervalu od devet tjedana. Svaki klijent ima osobne, specifične probleme i poteškoće koje kroz suradnju s terapeutom pokušava proniknuti i riješiti. 

U prvoj epizodi glume Elvis Bošnjak, u ulozi psihoterapeuta Tomislava Vukova i Iva Babić, kao njegova pacijentica Nina. Serija će se prikazivati radnim danima, od ponedjeljka do petka, na prvom programu HRTa.

Pročitajte više o temi na stranici Sapunice.

Tagovi: serija terapija

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar