Obavijesti

Show

Komentari 13

Odvjetnici Deppove žene: Ona je heroj, ne zanima je novac

Odvjetnici Deppove žene: Ona je heroj, ne zanima je novac
1

Amber Heard spremna je, rekli su njeni odvjetnici, ponovno razgovarati s policijom. Kada je ih zvala prvi put, nije podnijela prijavu jer se, kažu, bojala da ne uništi suprugovu karijeru

VIDEO

Amber Heard (30) 21. je svibnja pozvala policiju u vilu u kojoj živi sa suprugom Johnnyjem Deppom (52). Iako je policija zaprimila poziv zbog obiteljskog nasilja, kada su došli u dom zvjezdanog para, Amber nije htjela dati izjavu, stoga protiv Johnnyja nije pokrenuta istraga. 

- Amber se ponašala kao mnoge žrtve obiteljskog nasilja, koje često prvo misle na zlostavljača, a tek onda na sebe. Brinula se da mu time ne uništi karijeru - rekli su Amberini odvjetnici. 

Deppova supruga sada je, kažu odvjetnici, spremna ponovno dati iskaz losanđeleskoj policiji te im ispričati što se dogodilo prije no što ih je zvala. Heard je preko odvjetnika izjavila da ju je Depp u glavu pogodio svojim mobitelom te je objavila svoju fotografiju na kojoj ima vidljivu masnicu ispod oka. 

Osim toga, tvrdi da ju je tijekom 15 mjeseci njihovog braka fizički i psihički zlostavljao dok je bio pod utjecajem droga i alkohola. 

- Amber više ne može trpjeti laži koje su zatrpale medije. Dat će izjavu policiji i kada oni zaključe da su njene optužbe opravdane, Johnny će možda dobiti pomoć koja mu očajnički treba - kazala je Amberina odvjetnica, Samantha F. Spector. 

Odvjetnici Deppove supruge ističu da Amber ne zanima nova jer je financijski samostalna žena. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin