Obavijesti

Show

Komentari 3

Oni će vas izluditi: Ekipa "U zdrav mozak" i na 24sata.hr

Oni će vas izluditi: Ekipa "U zdrav mozak" i na 24sata.hr
4

Ekipa projekta „U zdrav mozak s Davorom Jurkotićem“, nakon vrlo gledane ljetne sezone, spremna je za početak emitiranja „potpuno drugačije lude osme sezone“

VIDEO

„Potpuno oživljavamo emisiju i postajemo luđi“, rekao nam je Jurkotić koji je dodao da je već snimljeno prvih 20 epizoda nove sezone te izdvaja nekoliko vrlo zanimljivih poziva kao što je „Čudna životinja na granici sa Srbijom“ ili pak serija poziva „Izbio rat sa Mađarskom“, svi na temu izbjegličke krize koja trese Balkan i Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava nove sezone "U zdrav mozak s Davorom Jurkotićem"

Pokretanje videa...

24sata Video 01:01

Prva je epizoda bila prikazana u ponedjeljak, 5. listopada, u programu Kanala Ri, a u njoj ste mogli vidjeti neke od mnogih noviteta. Ubuduće ćete epizode emisije moći pratiti i na portalu 24sata.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: Prva epizoda, "Čudna životinja na granici sa Srbijom"

Pokretanje videa...

24sata Video 08:47

Posebno su ponosni na novu scenografiju i nove terenske rubrike

Na novu scenografiju su jako ponosni jer će po prvi puta imati pravi studio, a ne onaj virtualni. Davor Jurkotić više neće sjediti pa će imati i više prostora da bude aktivniji u svojim nezaobilaznima pozivima. Uvode se i zvučni efekti u pozive, njih gotovo 10.000 što će uz glazbu, razne lutke i perike dati potpuno drugu dimenziju emisiji.

Potpuno smo obnovili i terenske rubrike gdje će Jurkotić često mijenjati i uloge i kostime. Tako ćemo u novoj sezoni gledati „Čarobnjaka Gandalfa“, „Doktora Kuću“, „Robina Hooda“, „Papu“  te popularnog „Mirka the Prodavača“ u novoj dimenziji prodaje, kaže urednik projekta Mirko Lukić.

POGLEDAJTE VIDEO: Epizoda pod nazivom "Počeo rat s Mađarskom"

Pokretanje videa...

24sata Video 06:23

Gledanost neprestano raste

Jurkotić  je posebno istaknuo gledanost projekta kao njemu najveću pohvalu za rad. Gledanost svaki mjesec raste za gotovo 5% na svim platformama na kojima se emitiramo. Na Kanalu Ri nas gleda gotovo svaki treći stanovnik Istarske županije i svaki četvrti stanovnik Primorsko-goranske županije. Isto tako imamo i vrlo visoku gledanost na Internet platformama gdje nas sa područja cijele bivše Jugoslavije prati gotovo milijun ljudi, ponosno govori Jurkotić.

Za planove kažu da je u pripremi nekoliko novih projekata, specijaliziranih emisija za regionalno tržište, ali i posebna verzija „U zdrav mozak“ u malo drugačijem formatu za svjetsko tržište, uz pretpremijerno prikazivanje upravo na portalu 24Sata.hr .

Ekipa projekta „U zdrav mozak“ nakon svih godina ostaje ista.  Autor Davor Jurkotić, urednik Mirko Lukić, producent David Valić i redatelj Ivan Špoljarić jamče nam dobru zabavu svakoga dana od ponedjeljka do petka na 24Sata.hr te u programu Kanala Ri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu