Obavijesti

Show

Komentari 51

Oni su ljubav pronašli na malim ekranima: Koji par će izdržati?

Oni su ljubav pronašli na malim ekranima: Koji par će izdržati?
1

PUN POGODAK BB Romano osvojio je Marinu, Ana i Daniel zavoljeli su se u ‘Voiceu’, Nera i Tomislav u ‘Supertalentu’, a Sara i Mihael iz ‘Ljubavi na selu’ čekaju bebu

VIDEO

Seksi igrice ispod pokrivača začinile su boravak u Big Brother kući Marini Raguž (27) i Romanu Obilinoviću Žoržu (36). Iako je manekenka imala zaručnika, brzo se zaljubila u bivšeg nogometaša u BB kući. Romansu nastavljaju i nakon showa. Čim je reality završio, Marina se odselila od zaručnika Saše Muheka (29) i došla živjeti s Romanom u Split. On je obožava, možda čak i više od omiljenog mu piva.

- Marina će upravljati novcem koji sam osvojio pobjedom u ‘Big Brotheru’. Potrošit ćemo ga zajedno - rekao je Romano, koji misli da ne bi osvojio 183.700 kuna da nije bilo Marine. Par zasad živi zajedno, a veza će, čini se, biti prilično burna, pa je upitno hoće li se vjenčati i u stvarnom životu. 

A svoju ljubav brakom uskoro će okruniti Sara Hrnčić (20) i Mihael Sklizović (25), koji su se upoznali u showu 'Ljubav je na selu'. Bila je to burna sezona, a poljoprivrednik iz Rakitovice kraj Donjeg Miholjca prvo je odabrao drugu djevojku kao “onu pravu”. Nasreću, brzo je shvatio svoju pogrešku. Varaždinka se ubrzo preselila u Slavoniju, a nedavno su otkrili da čekaju bebu i planiraju vjenčanje.

- Ja bih da ceremonija bude jednostavna, a Mihael bi, kao pravi Šokac, barem 500-600 ljudi - rekla je sretna Sara. 

Par iz lanjske sezone showa 'The Voice' pravi je dokaz kako ljubav pobjeđuje sve. Ana Cerovac (31) i Daniel Jurišević (27) bili su konkurencija jedno drugome, a nakon showa su se vjenčali. Nakon medenog mjeseca saznali su da Ana boluje od raka debelog crijeva.

- Daniel mi daje snagu. Pomaže mi i diže mi optimizam - rekla je Ana. Otkrili su i da žele što prije započeti raditi na bebi.

- Da nas nije zadesila Anina bolest, već bismo to napravili - kažu. 

Svoju ljubav u showu “Supertalent” skrivali su Osječani Nera Mamić (17) i Tomislav Jambrešić (27). Dogurali su do polufinala, a svoju vezu su dugo skrivali.

Vjerovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osjećala kao najsretnija žena na svijetu. Danas nemamo nikakav odnos, ispričala je prije dvije godine Marijana Kovačević (32) o Nikoli Nemeševiću-Nemešu (27).

Tada su prekinuli nakon tri godine burne veze. A njihova je ljubavna priča počela u Big Brother kući. Par je to koji je podignuo najviše prašine od svih reality ljubavi kod nas, ali i u cijeloj regiji. Marijana i Nemeš bili su natjecatelji prvog regionalnog 'Big Brothera' 2011.

Ona je bila udana za Ivana Čvrljka, s kojim ima kćer Korinu (7). Supruga je prevarila s Nemešom pred kamerama Velikog brata. Cijelo su vrijeme bili skupa, a redovito su se seksali dok su drugi stanari spavali. Marijana je pobijedila u showu, a Nemeš ju je ostavio. No kemija je bila jaka i uskoro su počeli vezu u vanjskom svijetu. 

Marijana se rastala i počela živjeti s Nemešom, ali sve je završilo nakon tri godine. Ona se iz medija povukla, a Nemeš se pokušava probiti kao pjevač. Diplomirao je operno pjevanje i osnovao svoju izdavačku kuću, sklada i snima pjesme te posuđuje glas za animirane filmove, a o ljubavi ne želi razgovarati.

Violeta i  Niksa

- Mi smo original, Marijana i Nemeš samo su naša kopija - misle Violeta Halitaj (30) i Nikša Kekezović (37), koji su se upoznali i zaljubili u trećoj sezoni 'Big Brothera'. Danas su u braku, žive u Splitu i imaju troipolgodišnjeg sina Jakova.

- Kad Jakov na televiziji vidi najavu ‘Big Brothera’, uvijek kaže: ‘Tu ste se vi zaljubili’ – smije se Violeta, koja je došla živjeti u Dalmaciju nakon showa. Tamo je završila tečaj za vizažisticu i ubrzo dobila posao. Danas radi u beauty trgovini, a Nikša je nogometni trener u klubu Adriatic. 

U braku su i Karolina Žalac (26) i Ante Dogan (27). Novinar iz Prološca Donjeg kraj Imotskog bio je sramežljiv u showu 'Ljubav je na selu'. Njegovo predstavljanje na televiziji vidjela je fotografkinja Karolina iz Karlovca i poslala mu pismo u kojem mu je napisala da se već zaljubila.

- Nisam otišao dalje u showu, ali ona me zaintrigirala. Našli smo se i sve je počelo kao prijateljstvo. Nije nam ni danas jasno kako se to sve odigralo, mogli bi po nama snimiti film - rekao je Ante. 

Na svadbi u Imotskom, koja je trajala gotovo tjedan dana, bilo je 300 gostiju. Vjenčali su se nakon dvije i pol godine veze. Ante kaže da je upravo o takvoj svadbi oduvijek sanjao. Taj show nije svima donio sreću,

Karolina Madar i Tomislav Cokić razveli su se prije četiri godine. O vjenčanju možda sanjaju i Eni Jurišić (25) i Vjekoslav Ključarić (23), koji su romansu započeli u ovogodišnjoj sezoni ‘The Voicea’.

 

 Rijetki su izdržali

Najuspješniji reality je ‘Ljubav je na selu’, koji je ‘kriv’ za već šest brakova, ali i razvod. Najintrigantniji BB par Marijana i Nemeš više nisu zajedno, iako se ona zbog njega svojedobno razvela

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu