Obavijesti

Show

Komentari 109

Oni su priznali da konzumiraju travu i stali su u njenu obranu

Oni su priznali da konzumiraju travu i stali su u njenu obranu
1

Otkako su posljednjih nekoliko godina srušeni tabui vezani za nekada 'opojnu' marihuanu, sve je više poznatih i slavnih koji daju podršku njezinoj potpunoj legalizaciji u Americi

VIDEO


Jedna od optužbi koje je Angelina Jolie iznijela u obrazloženju zahtjeva za razvod bilo je i Bradovo konzumiranje marihuane, zbog koje se navodno loše ponaša prema djeci. Ipak, Pitt definitivno nije jedina poznata 'faca' koja si s vremena na vrijeme voli smotati.

Britney Spears

2016 MTV Video Music Awards - Arrivals

Njen hit 'Hit Me Baby One More Time' osvajao je svjetske top liste dok je imala samo 17 godina. Nedavno je priznala da je u to vrijeme pušila marihuanu. Od tada, kaže, nije zapalila, ali se 'napuši od dima' jer njena publika u Las Vegasu, kaže, voli zapaliti joint za vrijeme trajanja koncerta.  

Cameron Diaz

Reuters/Pixsell

Glumica je još u srednjoj školi kupovala 'travu' od godinu dana starijeg kolege, Snoop Dogga koji je u to vrijeme bio lokalni diler. 

Susan Sarandon

2016 Cannes Film Festival

Glumica je nekoliko puta izjavila da smatra da bi svi trebali biti u mogućnosti pušiti travu. Smatra da to nije 'droga za bijeg', sigurna je i ne može te ubiti, poput, kaže, alkohola. 

Rihanna

JMP/Press Association/PIXSELL

Pjevačica se ne ustručava fotografirati s jointom u ruci, a paparazzi su je u nekoliko prilika uhvatili dok mota.  

Stephen King

Author Stephen King speaks at news conference to introduce Kindle 2 electronic reader in New York

Autor brojnih bestselera i nekrunjeni kralj horora poznat je po izjavama da marihuanu 'nužno' treba legalizirati.

Kirsten Dunst

PA/Pixsell

Talentiranu glumicu su šaljivo kritizirali da je bila napušena  za vrijeme snimanje 'Spiderman' trilogije i da to objašnjava njezinu lošu glumu, na što je ona kratko odgovorila: 'Točno je. Pušim marihuanu, ali umjereno'.

Bill Murray

AFP/Pixsell

Bill je kao 20-godišnjak uhićen na jednom američkom aerodromu jer je pokušao prokrijumčariti čak 4,5 kilograma marihuane... za osobnu upotrebu. 

Morgan Freeman

Pixsell

Morgan Freeman (77) tvrdi da marihuanu konzumira isključivo u zdravstvene svrhe, jer vjeruje u njene medicinske blagodati. No glumac je katkad je puši i radi inspiracije. Kada ga je novinar pitao kako u kasnim sedamdesetima može snimati toliko puno filmova, Freeman je kratko odgovorio: 'Zato jer pušim dovoljno trave'. 

Justin Timberlake

Pjevač nikada nije krio svoju naviku niti misli da u tome ima išta loše. Počeo je pušiti, kaže, da prestane razmišljati i još je uvijek puši iz istog razloga. - Nekim ljudima je bolje dok su napušeni - rekao je jednom prilikom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...