Obavijesti

Show

Komentari 7

Oni znaju: Nikada lakša i brža prilika da postaneš naj zvijezda

Oni znaju: Nikada lakša i brža prilika da postaneš naj zvijezda
1

Ako još uvijek razmišljaš ima li smisla poslati prijavu na najveći regionalni talent show 'VideoStar', nemoj još dugo. Snimi se, pokaži svoj talent i obori sve s nogu, prijavit se možeš još samo danas

VIDEO

Neke zvijezde svoj su status stekle dugogodišnjim radom na malim ekranima, kazališnim daskama i pozornicama. Druge su, pak, postale miljenice publike snimajući videa iz udobnosti svoje sobe. 

POGLEDAJ VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:32

Svima njima jedno je zajedničko - pridružili su se ekipi kanala JoomBoos u njihovom naumu da svijet upoznaju s novom YouTube zvijezdom. 

- Pokaži svoj talent, nećeš požaliti. Sve što trebaš je prijaviti se na VideoStar - poručio je Jole. Legendarni trener Ćiro Blažević u životu se nagledao mnoštvo talenata, ali poželio se pridružiti potrazi 'talenta svih talenata' i to na YouTube terenu. 

Koreograf Igor Barberić svoju je najveću ljubav, ples, uspio pretvoriti u uspješni posao, a smatra da to može učiniti i svatko tko se odvaži i prijavi na VideoStar natjecanje. 

Jedna od najvećih regionalnih zvijezdi, Jelena Rozga, redovito prati svoje omiljene YouTube kanale, a smatra da je JoomBoosovo natjecanje jedinstvena prilika za sve kreativce. 

Potragu za novom YouTube zvijezdom je podržao i Amerikanac srbijanskih korijena Danny koji svoj kanal 'Gradual Report' vodi već godinama i redovno nasmijava gledatelje svojim duhovitim klipovima. 

- VideoStar je idealna odskočna daska za kreativce - poručio je član žirija VideoStara, Robert Knjaz.

Iako je do sada pristigle više od tisuću uradaka, Mila Elegović oduševljena je dosadašnjim natjecateljima.

- Obožavam kada me netko iznenadi i u meni izazove emocije - poručila je glumica i pjevačica. 

Stoga ako sjajno glumiš, odličan si imitator, pjevaš bolje nego što pričaš ili si naprosto najbolji zabavljač u društvu, ti nam trebaš ako si stariji od 13 godina. Jedini uvjet koji moraš zadovoljiti je - čisti talent. Ne zanima nas jesi li 15 puta pokušao upisati Akademiju, ali su te isto toliko puta odbili ili si na nagovor majke, sa suzom u oku, završio pravo, a sanjao o sjaju i blještavilu pozornice.

Snimi video mobitelom ili nagovori tetku, mamu ili prijatelje da te snime, predstavi se i pokaži nam neki od tih svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života. Postani zvijezda VideoStara - prvoga regionalnog talent showa koji svim genijalnim i talentiranim ljudima nudi da se predstave u pravom svjetlu. Pobjedniku nudimo i ugovor s najvećom medijskom grupacijom u regiji koja će brinuti da tvoj talent dođe do izražaja, ali i otvoriti ti vrata svih medija u državi. Ti nam pokaži svu raskoš svog bića, obori naš žiri s nogu a mi ćemo ti osigurati status istinske hrvatske, a zapravo gotovo sigurno, i regionalne zvijezde.

YouTube zvijezda Jana Dačović poziva te na VideoStar:

Pokretanje videa...

00:13

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

 

OSVOJI 1000kn!!!!

Pazi sad ovo! Imaš možda frenda koji ima neki prikriveni talent, a presramežljiv je to podijeliti s drugima? :) 
Snimi ga i pošalji nam video, a ako kojim slučajem uđe u top 10 ti osvajaš 1000kn! :O 

Brzo na videostar.joomboos.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...