Obavijesti

Show

Komentari 0

Orhan želi vidjeti Kerema: Objasnit će mu svoje postupke

Orhan želi vidjeti Kerema: Objasnit će mu svoje postupke
4

Orhan želi vidjeti Kerema. Želi se nagoditi s njim i objasniti mu zašto je maltretirao njega i njegovu majku. Hoće li ga Kerem posjetiti u zatvoru i saslušati ga?

VIDEO

Hakan se predomislio i ipak želi surađivati s Edže kako bi vratio Šebnem u svoj život. Edže promatra što Džan radi u uredu i o svemu obavijesti Neslihan, kojoj je sumnjivo njegovo ponašanje. Još ne zna da se Džan i Azra planiraju vjenčati u tajnosti. 

Hoće li saznati na vrijeme kako bi spriječila njihovo vjenčanje? Šebnem je jako povrijeđena nakon večere na kojoj je Sirma svima rekla kako se Kerem oženio za nju samo zbog novca. Otvoreno pita Kerema je li to istina. Kerem joj priznaje da ga je u početku zaveo njezin novac, no kaže joj kako ju je ubrzo zaista zavolio. 

Hoće li mu Šebnem povjerovati? Hoće li mu oprostiti što joj je lagao? Orhan želi vidjeti Kerema. Želi se nagoditi s njim i objasniti mu zašto je maltretirao njega i njegovu majku. Hoće li ga Kerem posjetiti u zatvoru i saslušati ga? 

Muzejen planira upropastiti Azrino i Džanovo vjenčanje jer nije pozvana na proslavu. Koji je njezin plan? Hoće li uspjeti upropastiti njihov veliki dan?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu