Obavijesti

Show

Komentari 89

Otišla jer je htjela anonimost, a vratila se da pokaže novu sebe

Otišla jer je htjela anonimost, a vratila se da pokaže novu sebe
11

Tatjana Cameron Tajči u Americi ima karijeru, bavi se mjuziklima, jazzom i pjeva u crkvi. Publici želi predstaviti osobu koja je sada, ali podsjetiti ih i na onu staru Tajči

VIDEO

U Zagrebu mi je divno, kao da sam došla doma, ugodno sam iznenađena prekrasnom dobrodošlicom i interesom medija. Iskreno, malo sam iznenađena jer nije to samo nostalgija za Tajči i 'Hajde da ludujemo', već i za optimizmom i radošću koje su predstavljale moje pjesme, rekla je Tatjana Cameron Tajči (40) u intervjuu za 24sata televiziju.

Kaže da joj je od spektakularnog nastupa važnije da njeni koncerti budu emotivno druženje i da s publikom imam dobru komunikaciju, da svi vide gdje su nakon 20 godina, tko je gdje u životu, jesu li u 'priči' sad djeca, brak. Veseli se i susretu s novim obožavateljima koji nisu slušali hitove tipa 'Hajde da ludujemo' i 'Don Juan i smokvica'.

- Želim da susret bude u duhu onog gdje smo sad, neće biti velko odmak od onoga što se od mene očekuje jer pjesme moraju biti prepoznatljive - kaže Tajči koja bi ipak htjela predstaviti pjesme koje sama piše, o tome što joj se događa u životu posljednjih godina.

Ne Eurosongu bi htjela vidjeti Jacquesa Houdeka

- Od domaćih izvođača najviše volim Jacquesa i slušam ga na poslu s kolegicama. Osim njega volim Tonyja Cetinskog, Gibonnija, Ninu Badrić, ali i mlađe generacije poput Lane Jurčević - rekla je Tatjana koja bi Houdeka voljela vidjeti ove godine na Eurosongu.

Madonna i Lady GaGa su jako uspješne izvođačice s razvijenim karijerama, kaže Tajči i budžeti su im usklađeni s uspjehom. U takvim karijerama Tatjana pronalazi jedan veliki minus: ni jedna ni druga ne mogu negdje sjesti, jesti piti i uživati bez da ih netko promatra iz nekog kutka; ne mogu se opustiti.

- Nisam namjerno izbjegavala hrvatske medije nakon preseljenja u Ameriku , ali nije ni bilo razloga da se u njima pojavljujem. U Americi imam karijeru, bavim se mjuziklima, jazzom, pjevam u crkvi, imam svoj život - kaže Tajči te dodaje da sad ima dobar razlog za dolazak i pojavljivanje u medijima jer se nešto događa.

Htjela je biti anonimna cura

U SAD je otišla jer je htjela studirati mjuzikl, a Broadway je pravo mjesto za to. Trebala joj je, kaže i anonimnost od imidža Tajči zbog kojeg je bila zakinuta za život kakav su imali mladi njene dobi. 

- Amerika je idealno mjesto za svakoga tko se želi izgubiti u gomili, uklopiti se i biti tek jedan od mnogih, a ne netko poseban tko je pod budnim okom medija i javnosti - kaže Tajči te objašnjava kako su joj zbog slave nedostajala druženja s prijateljicama, odlasci na kave i druge, sasvim normalne stvari.

Moji sinovi su Amerikanci i vratit ću se u Ameriku. Povezani smo modernom tehnologijom i voljela bih da me hrvatska publika doživi onakvom kakva jesam sad, a i da me Amerikanci dožive kao osobu kakva sam nekad bila, završila je Tajči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...