Obavijesti

Show

Komentari 114

Postaje voditeljica? Borna će biti važan dio 'Big Brothera'

Konceptualna umjetnica, doznajemo, bit će pojačanje voditeljici Marijani Batinić u novoj sezoni Big Brothera. Njen posao trebao bi biti komentiranje događaja te razgovor s rodbinom natjecatelja

VIDEO

Konceptualna umjetnica, doznajemo, bit će pojačanje voditeljici Marijani Batinić u novoj sezoni Big Brothera. Borna Rajić (44) navodno će komentirati događanja u izolaciji te će razgovarati s rodbinom i prijateljima natjecatelja.

Rajić pregovara s RTL Televizijom, a svoj novi izazov zasad nije željela komentirati jer se nije dogovorila oko iznosa honorara. S RTL-a kažu da ni oni nemaju komentara, a da gledateljima spremaju još iznenađenja. Borna je trebala gostovati u HTV-ovu showu BezVeze, ali je odustala jer je tražila veći honorar od ostalih natjecatelja koji dobivaju po 7.000 kuna za petodnevni boravak u izloaciji.

Produkcija joj nije osigurala poseban tretman pa nikada nije ušla u samoborsku kuriju koja je nekoć pripadala njezinom bivšem suprugu Luki Rajiću. Životna savjetnica planira uskoro i prodavati svoje kreacije u jednom butiku, no ni o tome zasad nije htjela razgovarati.

Ovih dana vodit će i tribinu sa pozantim zagrebačkim zavodnicima na temu muško-ženski odnosi u sklopu izložbe o slikarici i pjesnikinji Dori Maar, Picassovoj muzi koji je Borni životna inspiracija.

Nova sezona Big Brothera uskoro se počinje emitirati, a u raskošnoj kući koja se gradi u zagrebačkoj Dubravi boravit će anonimci i javne osobe. Kuća u kojoj će biti izolirani prostire se na tisuću kvadrata, a stanare će pratiti 50 kamera i isto toliko mikrofona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 114

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća
Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'
UŽIVALI NA VEČERI

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'

Tamari je iskustvo u show 'Brak na prvu' bilo jedno od najbolji u životu jer je puno naučila od Filipa, a on je zahvalan što je u showu kao suprugu dobio upravo nju