Obavijesti

Show

Komentari 40

Pažanin više ne može izdržati: 'Najbolje da si sami kuhate...'

Pažanin više ne može izdržati: 'Najbolje da si sami kuhate...'
3

U ponedjeljak uvečer na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Arsen i Željan osvojili su svega tri boda za tatarski biftek i paštetu od pilećih jetrica

VIDEO

Sanja i Morena dobile su najbolje ocjene dana, ukupno 22. Žiri nije zadovoljan činjenicom da natjecatelji ne slušaju njihove savjete kod pripreme jela.

- Jeste li stavili začine? A jel' u receptu piše da u džem od luka ide timijan? Jeste li u paštetu stavili lovorov list? Jesam li pokazao kako se riba maslac? - ponavljao je Tomislav Špiček jedna te ista pitanja kod kušanja, pokušavajući izvući iz natjecatelja razlog zbog kojeg nisu čitali recepte s razumijevanjem i pitali ga za savjete ako im nešto nije bilo jasno.

- Meni je to glupo! Imate mentora, s vama je non-stop. Imate namirnice i imate začine. Onda pitajte zašto se koristi ovaj začin, zašto ovo, zašto ono! Mislim, to je meni bez veze - da imate mentora, a ne pitate. Ovako nikome od vas ne treba mentor. Najbolje da si lijepo sami kuhate i mijenjajte recept – kazao je natjecateljima Ivan Pažanin, dok je Špiček još jednom napomenuo kako se natjecatelji prema žiriju trebaju ponašati kao da su gosti njihovih restorana, a probleme koje su imali u kuhinji ih ne zanimaju.

- Pravdanja se događaju u kuhinji. To nije boca vina koju lako možeš zamijeniti ako se gostu ne sviđa. Hrana, ako jedanput dođe na stol, a gost njome nije zadovoljan, teško je to ispraviti drugim jelom. Ostaje i isprika i pokušaj da gosta pridobiješ da dođe drugi put…- objasnio je Špiček natjecateljima u čemu je kvaka.

I dok su Arsen i Željan od Žakline Troskot i Pažanina dobili jedinice za uništen tatarski biftek s previše majoneze te paštetu s naknadno dodanim uljem, Sanja i Morena bile su za bod bolje od Zdravka i Moire. 

U utorak stiže nova tura kulinarskih zadataka za natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...