Obavijesti

Show

Komentari 33

Petar Grašo pjeva za 'Pravu ženu': Poslušajte novu pjesmu

Petar Grašo pjeva za 'Pravu ženu': Poslušajte novu pjesmu
12

Petar Grašo  predstavlja novi singl 'Ne znan za se', koji je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije 'Prava žena'. Autori novog hita su slavni hitmakeri Vjekoslava i Tonči Huljić

VIDEO

Nakon uspješne ljetne turneje, koja je započela spektaklom u Areni Pula, a na kojoj su s brojnih trgova i klubova odzvanjali taktovi hitova poput  'Srce za vodiča', ' Moje zlato' te 'Uvik isti' Petar Grašo predstavlja novu uspješnicu koja će obilježiti jesen.  
 
Autori novog hita 'Ne znan za se' su najuspješniji glazbeni par u regiji – Vjekoslava i Tonči Huljić, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja -  Andres Mayo. 

 
Tvorci najvećih glazbenih hitova sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Grašine nove uspješnice koja je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije 'Prava žena'. Kako izgleda glumački posao mogao je barem djelomično provjeriti i Petar Grašo. Naime, spot za pjesmu sniman je u studiju Jadran filma, na setu na kojem se snima i serija.


 
- Zasigurno je prekrasno biti glumac, i jako primamljivo izgleda sve ono što sam vidio na setu serije 'Prava žena', no ja se radije držim klavira jer mi to ipak najbolje ide. Tako je bilo i na samom setu snimanja spota. 'Ne znan za se' ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da će to publika znati prepoznati - rekao je o novoj pjesmi Petar Grašo.


 
Nova serija RTL-a 'Prava žena' uskoro stiže na male ekrane. Kreativna producentica serije je jedna o najhvaljenijih autorica televizijskih projekata - Jelena Veljača. Riječ je o seriji kakva još nije prikazana na našem području, a koja je okupila zavidnu glumačku ekipu poput Nataše Janjić, Filipa Juričića, Kristine Jovanović te Petra Ćiritovića..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin