Obavijesti

Show

Komentari 0

Pogledajte uzbudljive trenutke iz života benda One Direction

Pogledajte uzbudljive trenutke iz  života benda One Direction
5

Dečki su kamerama dopustili da ih prate u njihov rodni grad, a na izdanju se nalazi i spot za pjesmu “Best Song Ever” objavljen na trećem CD-u 'Midnight Memories'

VIDEO

Nakon ogromnog uspjeha na velikim filmskim platnima, film 'One Direction: This Is Us' sada je dostupan i na DVD-u i Blu-rayu. Redatelj Morgan Spurlock i producent Simon Cowell predstavljaju svjetsku pop senzaciju One Direction, počevši od njihovih skromnih početaka u rodnom gradu pa do trenutka kada su postali globalni fenomen. 

'One Direction: This Is Usuključuje produžene scene i sedam filmića u kojima će obožavatelji imati priliku zaviriti u backstage u kojem se grupa pripremala za jedan od najvećih nastupa godine. Kamerama su dopustili i da ih prate u njihov rodni grad, a na izdanju je objavljen i spot za pjesmu “Best Song Ever”, objavljenu na aktualnom trećem CD-u 'Midnight Memories'.

Film daje intiman pogled u život globalnog glazbenog fenomena. Prožet je zadivljujućim koncertnim snimkama uživo, donosi priču o uspjehu i slavi petorice mladića: Nialla, Zayna, Liama, Harryja i Louisa počevši od njihovih skromnih početaka u rodnom gradu, natjecanju u showu 'X Factor', te osvajanju svijeta i nastupa u slavnoj londonskoj O2 Areni. 

Svaki član grupe posjetio je rodni grad, obitelj i prijatelje kako bi obožavateljima približio svoj život izvan pozornice i turneje. 

Hrvatske obožavatelje nedavno je oduševila knjiga o dečkima iz benda  'One Direction: Kad snovi postaju stvarnost' u kojoj možete pronaći detalje o ovim miljenicima brojnih djevojaka diljem svijeta. Knjigu možete kupiti na svakom kiosku po cijeni od 29,90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu