Obavijesti

Show

Komentari 4

Pohrlili u bazene: U Samoboru se žestoko partijalo dva dana

Pohrlili u bazene: U Samoboru se žestoko partijalo dva dana
11

Samobor Open Air Festival privukao je tisuće mladih tijekom dva dana glazbeno-sportskog spektakla koji se odvijao nadohvat Vugrinščaku. Osim glazbe i sporta, uživalo se i na pool partyju

VIDEO

U dva dana elektronske i rock glazbe Samobor je prvog petka i prve subote u srpnju bio najglasniji grad u Hrvatskoj te je privukao mnoštvo mladih željnih dobrog provoda. 

Na glavnoj pozornici u R'N'B ritmovima smjenjivao se kvartet DJ-eva Refox, Mark Ridder, Loky, Em Bee, a potom kreće do kraja žestoko uz DJ dvojac Golddiggers poznatiji pod imenima Tom Polo i Carl Maxx te Adriana Fuertea, 26-godišnjeg zagrebačkog dj-a i producenta progressive i electro house glazbe koji niže same uspjehe na domaćoj i stranoj sceni. Tu su bili i brojni gosti: MC-i, plesačice i instrumentalisti.

Zabava je trajala sve do dva ujutro, a u subotu su svi spremno došli na nastavak i rashlađivanje na Pool partyu na obližnjim bazenima Vugrinščak.

Za dizanje temperature prvog dana bili su zaduženi i ponajbolji hrvatski BMX vozači, Marin Ranteš i Igor Vukadinović Poki, koji su na Red Bull jump box-u prkosili gravitaciji i sljedećeg dana festivala.

U subotu za sve rockere, bluesere i jazzere vjerne analognom zvuku tu su bili jedan od najboljih rock cover bandova u Hrvatskoj, The Second Hand Band. Poslastica za bluesere bila je svakako grupa Sunnysiders Borisa Hrepić Hrepebivšeg člana Daleke Obale.

Slijedili su domaćini, netipična rock grupa 4head koja je oduševila rock obradama pop hitova, potom su nastupili iskusni majstori iz Lule mira, a tu su bili i Jazzavci koji su u svoju glazbu fuzionirali sve ono što ste voljeli cijeli život – swing, funk, jazz, blues, rock, partijanja iz 90-ih...

Čast da otvore subotnji rock party pripala će jednoj od najvećih zagrebačkih klupskih atrakcija u zadnje dvije godine, garage-blues-punk dvojcu Marko i Darko.

U subotu od 14:00 sati do ponoći, osim rocka, bluesa, jazza i akrobacija na BMX-u neovisna cirkusko-kazališna skupina Traumatic Arts pokazala je do kakve su virtuoznosti doveli svoju koreografiju, na oduševljenje svih okupljenih.

Publika je uživala i u paragliding showu, plesu na svili i akrobacijama Daria Zvornika na trapezu te fire showu Jelene Znaor, jedne od finalistice Supertalenta. 

Gosti su mogli sudjelovati i na Street Workout radionici te gledati nastup samoborskih karataša, a mogli su se počastiti i bogatom gastronomskom ponudom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni