Obavijesti

Show

Komentari 41

Popović mudro šuti: Na sudu su ga ispitivali više od tri sata

Popović mudro šuti: Na sudu su ga ispitivali više od tri sata
3

TEMELJIT Srpski milijarder sutkinji je objašnjavao zašto bi njegov sin Aleksandar trebao živjeti s njim, a Severina mu davati 3500 kuna alimentacije

VIDEO

Milan Popović (51) prije ročišta na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu ispijao je kavu u obližnjem kafiću sa svojim odvjetnicama Eleonorom Katić i Natašom Pećarević. Pred zgradu suda stigao je dobro raspoložen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Seve izbjegla Popovića

Popović traži da sin Aleksandar (5) živi s njim, da mu Severina plaća 3500 kuna alimentacije i da pjevačica viđa dijete svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Severina se na ročištu ovaj put nije pojavila, nego je poslala svojeg odvjetnika Darija Budimira. 

Nije se pojavila ni večer prije na slavljeničkom koncertu kolegice Ivane Banfić, s kojom je trebala zapjevati u zagrebačkom Lisinskom.

- Severina nije došla iz opravdanih razloga, odnosno zbog medijskih napisa o njoj - branila je Banfić dugogodišnju prijateljicu. Posljednjih dana piše se kako je Splićanka trudna tri mjeseca, kao i da već trpi intenzivne mučnine.

Srpski mediji spekuliraju kako će Kojićeva nasljednika roditi u splitskom rodilištu kod istoga ginekologa koji joj je vodio trudnoću s Aleksandrom, premda je taj liječnik u mirovini. Prije dva dana Severinu smo ekskluzivno snimili kako se vraća iz teretane u svoj stan na zagrebačkom Kozjaku, a pritom se skrivala od fotoreportera.

Popović također očekuje prinovu, a 23-godišnja beogradska studentica trebala bi roditi sina u lipnju. Na prošlom ročištu, kad su se sreli pred zgradom, Popović i gospođa Kojić nisu se pozdravili ni pogledali. Jučerašnje ročište trajalo je tri i pol sata, a Popović je sa suda izašao nasmijan. Iako je prije ročišta obećao dati izjavu medijima, u zadnji se čas predomislio i odustao od razgovora. Milan je na sudu davao opsežan iskaz o tomu zašto bi njegov i Severinin sin trebalo živjeti s njim.

Ovaj put ga saslušali

Na prošlom ročištu srpski milijarder nije morao odgovarati na pitanja jer je sutkinja odgodila saslušanje zbog podizanja kaznene prijave protiv njega. Postupak je inicirao Odjel kriminalističke policije u Zagrebu zbog prijave da je Milan pokušao oduzeti dijete, kao i zbog postupka oduzimanja boravišta Popovića. Podsjetimo, Severina je Popovića prijavila policiji jer joj nije vratio dijete prema sudskom dogovoru. Tad je tvrdila da deset dana nije znala gdje joj je sin nalazi.

- Na moje SMS-ove ne odgovara. Naše dijete nije odvela u vrtić već mjesec dana. Kad sam povezao više činjenica, shvatio sam da je majka našeg sina jednostavno nestala - rekao je tad Popović.

Milan je tvrdio da je dijete zadržao jer ga nije želio predati dadilji, Aleksandrovoj baki ili suprugu pjevačice. Milijarder je Severini uzvratio prijavom za zanemarivanje djeteta. Policiji je ispričao da dječak nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od majke, premda ga je Severina obavijestila da je dječak bolestan.

Pjevačica i milijarder na sudu se bore za sina gotovo četiri godine. Dijele skrbništvo, a Popović plaća alimentaciju u visini od 15.000 kuna. Samo na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu Seve i Milan vode tri spora. U drugom traži da Aleksandar jedan tjedan živi s njim, a drugi s majkom. U jednoj od parnica Popović je tražio da samostalno zastupa sina kako bi mogao podizati tužbe u Aleksandrovo ime bez Severinine suglasnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...