Obavijesti

Show

Komentari 4

Posljednja epizoda 'Tajni' traje čak 75 minuta, pripremite se

Posljednja epizoda 'Tajni' traje čak 75 minuta, pripremite se
1

Nakon 140 epizoda i 6300 snimljenih minuta, 4100 scena na setu i lokacijama te 12 sati svakodnevnog snimanja, ekipa 'Tajni' razriješila je sve misterije Vilin Dola

VIDEO

Nakon 140 epizoda i 6300 snimljenih minuta materijala, 4100 scena na setu i lokacijama te 12 sati svakodnevnog snimanja, ekipa  dramske serije ‘Tajne’ razriješila je sve misterije Vilin Dola. Posljednja epizoda o životu Petrića i Franića, u trajanju od čak sat i 15 minuta, emitirat će se 15. svibnja. 

Dramska serija ‘Tajne’, podjednako hvaljena od struke i gledatelja, ove je televizijske sezone donijela mnogo toga zanimljivog, a rijetko tko nije znao za zlicu Birigitu ili, pak, Nikolu Šepera, koje su utjelovili  poznati glumci Ksenija Pajić i Filip Juričić.

Spletke, osvete, ljubav, razočaranja, nevjerojatna otkrića, pa čak i kriminal, sve to vodilo je glumce  serije kroz snimanje. 

Rađena po scenariju Vlade Bulića i njegovog tima, te ‘ravnanjem’ najcjenjenijih redatelja, poput Tomislava Rukavine, Tanje Golić i mnogih drugih, serija je mnoge prikovala pred male ekrane, ali i dobila tisuće fanova na Facebooku. Dramska serija 'Tajne' pratila je dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, a dvoje mladih, Marina (Jelena Jovanova) i Nikola (Filip Juričić) morali su proći kroz niz spletki i dobro prikrivenih tajni svojih obitelji, ne bi li pronašli istinu o sebi i svojim korijenima.

Uz Filipa i Jelenu, gledatelji su uživali  u jakim glumačkim imenima poput Ksenije Pajić, Borisa Svrtana, Aleksandra Cvjetkovića, Jasne Bilušić, Mladena Čuture, Stjepana Perića, Leone Paramisnki, Aleksandra Srećkovića te mnogih drugih. 

Set u zagrebačkom Jadran filmu bio je izgrađen posebno za potrebe serije, a namještaj je sezao čak iz secesijskog razdoblja što je seriji davalo još više na originalnosti. Uz to, na setu je radilo pet kostimografkinja, a najviše posla imali su s Monikom Mihajlović koja je u seriji glumila Barbaru te s Ksenijom Pajić, koja je glumila Birigitu. Obje glumice su tijekom snimanja promijenile više od 100 odjevnih kombinacija.

U sedam mjeseci, koliko su glumci živjeli za svoje likove, 30 litara dnevno ispijenih kava, snimateljskog tima od 20 ljudi na lokacijama i setu i 140 snimljenih epizoda, mnogi su se sprijateljili, a anegdota je bilo pregršt. Tako je jednom prilikom Ksenija Pajić na snimanje dovela psića jer ga nitko nije imao čuvati, no on je pobjegao u šumu pa je snimanje zaustavljeno i cijela ekipa je krenula u potragu dok ga nisu pronašli.

U četvrtak, 15. svibnja udobno se smjestite u svoje naslonjače i otkrijte napokon sve tajne, u posljednjoj epizodi ‘Tajni’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin