Obavijesti

Show

Komentari 6

Postao je 'Smokvica': Koji se to frajer transformirao u Tajči?

Postao je 'Smokvica':  Koji se to  frajer transformirao u Tajči?
1

BIT' ĆE VESELO Lanu Jurević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma 'Temperature', a Ana Maras će na podsjetiti na veliki hit Vlade Kalembera

VIDEO

Ove nedjelje u 'showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Kedžo ulazi u uski korzet i postaje Carmen. 

- Meni je to ultimativno pjevanje. Mislim da interesantnije od ovog ne može. Nemam tu tehniku, nisam to nikada radio - izjavio je Kedžo, no vidjet ćemo uskoro kako je uspio savladati zahtjevnu Carmen i kako će otpjevati jednu od najpoznatijih arija ove opere, 'Habaneru'.

Žanamari će postati Billy Joel, a otpjevat će poznati hit 'Uptown Girl'. 

- Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu - komentira Žanamari koja odijeva za ovu prigodu odijelo automehaničara, baš kao što je Billy Joel odjeven u spotu njegovog hita iz 80-ih.   

U nedjelju saznajemo i koga je Matteo izabrao za svog jokera, kome je podario povjerenje da umjesto njega otpjeva pjesmu 'Hello' jedinstvene Adele. On je svog jokera nazvao 'jokadele', a vidjet ćemo hoće li ta osoba opravdati Matteovo povjerenje. 

- Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči -  komentirao je Filip ususret šestoj emisiji showa u kojoj je dobio zadatak otpjevati pjesmu 'Smokvica' popularne Tajči. Filip će biti našminkan i odjeven baš kao Tajči u ovom spotu, a iza njega je nekoliko dana treniranja njenih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija.

Fil Tilen će nas zabaviti s hitom 'Sexy And I Know It' dvojca LMFAO. 

- Moram se skinuti gol pred milijun ljudi, to mi je malo tlaka - komentirao je Fil, no on zna da će morati proći transformaciju i imitaciju spota u potpunosti te će pristati na sve elemente.

Hanu Hegedušić vidjet ćemo u ulozi četvrte članice žirija ovotjedne emisije, Danijele Martinović, a izvest će dvije njene pjesme, 'Neka mi ne svane' i 'Pleši sa mnom'. 

Lanu Jurčević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma 'Temperature', a Ana Maras će se ove nedjelje u showu Nove TV podsjetiti na hit Vlade Kalembera 'Vino na usnama'.

Ne propustite novu emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje u 20 sati.

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina