Obavijesti

Show

Komentari 142

Prava je bomba! Laura ne voli plastične operacije i sluša rock

Prava je bomba! Laura ne voli plastične operacije i sluša rock
1

KAO ANGELINA JOLIE Laura Pende je darkerica, koju ne zanimaju silikoni, ni bogati dečki kao niti izgladnjivanje dijetama. Uzor joj je Jolie, a opušta se meditacijom i čitanjem

VIDEO

Nestvaran je osjećaj biti vlasnica titule najseksi Hrvatice. Obitelj se ponosi i oduvijek im je bila želja da se moje lice pojavi u javnosti, kaže Laura Pende (20) s Raba.

Umjetnički fotograf Boris Štajduhar, Rabljanku je ‘skinuo’ do kraja i golu slikao na plaži njezina rodnog grada.

- Nije mi se neugodno skidati jer su fotke umjetničke, a u umjetnosti je sve dozvoljeno - kaže model. Rabljanka je za izbor najseksi Hrvatice u Štajduharovoj produkciji doznala na internetskoj stranici 24sata. Svojim najvećim adutima smatra stražnjicu, usne i oči, ali prije svega darkerski stil odijevanja. Laura na plastične operacije ne bi nikad pristala jer kaže da je to ovisnost, a djevojke, smatra, ne znaju stati na vrijeme.

Trenutačno radim sezonski ljetni posao i pripremam se za Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, kaže atraktivna crnka. Gluma je privlači jer joj služi kao terapija kroz koju može izbaciti emocije i uživjeti se u razne ličnosti.

Ljeto provodi kupajući se i sunčajući, a obožava duge šetnje, čitanje knjiga i meditaciju.

- Trenutačno nemam dečka i nisam zaljubljena, ali mi tako odgovara - kaže Laura. Dodaje kako je muškarci mogu privući stavom i karizmoml, a ne novcem.

- Zeznuta strana ove pobjede je da se još više muškaraca i njihovih poruka nakrcalo u moj inbox - smije se lijepa Rabljanka. Za životne uzore bira glazbene i filmske umjetnike, a posebno voli glumicu Angelinu Jolie.

- Ne pazim na liniju i svežder sam. Jedem raznovrsno i puno, iako to nitko ne bi rekao za mene - rekla je Pende. Rabljanka kaže kako od štikli više preferira marte, a od hodanja po pisti više je privlači modeling. Djevojkama savjetuje da se prijave na ovakve izbore jer su dobro životno iskustvo i odlična zabava.

Laura ne voli plastične operacije

Laura nikad ne bi pristala na estetske korekcije. Rabljanka trenutačno radi kao sezonska radnica, a sanja o tome da postane glumica i upiše Akademiju dramske umjetnosti.

Sve o ovom izboru možete pročitati na 24sata.hr i Facebook stranici ‘24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje