Obavijesti

Show

Komentari 352

Prvi domaći plus size model: Ne pada mi na pamet smršaviti

Prvi domaći plus size model: Ne pada mi na pamet smršaviti
8

VOLI OBLINE Lijepa Zagrepčanka Lucija Lugomer (22) prvi je plus size model u Hrvatskoj. Obožava svoje tijelo, a na poneke negativne komentare se ne obazire

VIDEO

Trebalo mi je vremena da prihvatim svoje tijelo. Kao tinejdžerica bila sam najrazvijenija i mnogo sam propatila. Naravno da je bilo zafrkavanja na moj račun, rekla nam je Lucija Lugomer.

Ona je prvi plus size model u Hrvatskoj, a kilograme ne namjerava skidati. Lucija se, kaže, prvo htjela okušati u modelingu kod nas, no odlazak u inozemstvo nikako ne želi isključiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:10

- Sretna sam što sam počela rušiti predrasude. Već se mnogo punijih djevojaka počelo javljati u modnu agenciju. Treba priviknuti ljude na otvorenost - kaže Lucija koja nosi konfekcijski broj 42. Modelingom se počela baviti prije godinu dana, kad je potpuno prihvatila svoje tijelo. Prijatelj joj je, kaže, to predložio.

- Dobivala sam puno komplimenata kako imam lijepo lice i kosu. Samopouzdanje mi je raslo i tako je sve krenulo. Znala sam da ne mogu biti manekenka, ali model već da - kaže. Dodaje da je nekoć znala biti na dijeti, a vježba zbog kondicije i zdravlja. Ide na pilates i redovito se penje na Sljeme. Nikad, nastavlja, nije poželjela biti mršavica i svoje obline voli u potpunosti. Iako na račun izgleda zna dobiti negativne komentare, okolina je uglavnom puna potpore i lijepih riječi.

- Muškarci su ti koji su mi znali reći: ‘Ako sad ovako izgledaš, kako ćeš izgledati s 40 godina’. Nadam se da ću im promijeniti mišljenje - rekla je Lucija koja je sada postala zaštitno lice modnog brenda LINK. Tremu pred objektivom nema, a poziranje u donjem rublju joj, kaže, nije problem.

- Ako sam se upustila u sve ovo, idem do kraja - zaključuje Lucija kojoj je najteže pronaći dobre traperice.

- Kad se samo sjetim koliko sam novca na njih bacila - smije se Zagrepčanka. Lucija je završila Visoku školu za nove medije, a želja joj je upisati Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.

Uzor joj je Amerikanka Ashley Graham

Jedna od najpoznatijih plus size modela je Amerikanka Ashley Graham (27), koja je razvila biznis s linijom rublja za punije žene.

- Nekima sam predebela, a nekima premršava. Bilo je i situacija kad su mi govorili da sam jako ružna, no prešla sam preko svega toga - rekla je Ashley. Dodaje da nema razloga skrivati svoje obline koje obožava. I Lucija se s njom slaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin