Obavijesti

Show

Komentari 197

Radeljak opet ljubi crnokosu: S novom curom šetao kraj Vlatke

Radeljak opet ljubi crnokosu: S novom curom šetao kraj Vlatke
1

Radeljak je lani objavio djevojčin selfie na svojem profilu na društvenoj mreži. Ljeto je, kao i svake godine, proveo u Supetru u kući koju je po pokojnoj supruzi nazvao Vila 'Ena'

VIDEO

Atraktivna crnka u dvadesetim godinama nježno se privila uz biznismena na putu prema restoranu u zagrebačkoj Teslinoj ulici. Josip Radeljak (73) zagonetno se smješkao, a nagađanja da mu je to nova djevojka nije htio demantirati niti potvrditi.

Viđaju se od prošlog ljeta, a djevojku nitko u Zagrebu ne poznaje jer je navodno iz Crne Gore. U restoranu poznatom po specijalitetima od bifteka i lososa par je jeo u subotu. Ondje ručak za dvoje, uz butelju vina, stoji najmanje 600 kuna. Radeljaku očito nije bio problem počastiti atraktivnu pratilju iako na sudu dokazuje da je siromašan.

Naime, Splićanin je nakon rastave podigao protiv Vlatke Pokos (46), pored koje je u subotu prošao s mlađahnom djevojkom, tri tužbe za klevetu. Jedna je odmah odbačena, a preostale dvije je izgubio. Zbog toga mu je sud odredio da ukupno mora platiti 10.576 kuna sudskih troškova.

- Neću to platiti, nije me volja - izjavio je Radeljak, kojem je zbog neplaćanja tih troškova u državni proračun Državno odvjetništvo pokrenulo ovrhu. No on tvrdi kako nema novca niti ikakve imovine.

Prošli tjedan, međutim, najavljujući svoje memoare, tvrdio je suprotno.

- Shvatio sam da mi nitko neće oprostiti što sam uspješan i cijeli sam život u društvu zgodnih žena - rekao je u Jutarnjem listu. Ondje se pohvalio da vodi milijunske poslove, ali je sve, formalno, prebacio na sina Lea (34). Iako je, osim s pokojnom Enom Begović, bio u braku sa srpskom glumicom Bebom Lončar, koja je ostvarila svjetsku karijeru, te voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos te u vezi s tragično preminulom Dolores Lambaša, izjavio je da je volio samo Enu.

- Mogao sam otići s ovog svijeta, propiti se, ili nastaviti život ‘ljekovitim’ brakovima i vezama. Sve po principu da zaboraviš, da ne poludiš - kaže Radeljak nazvavši te ljubavi kemoterapijama. Za pokojnu Dolores, koja mu je bila posljednja djevojka prije zagonetne crnke, rekao je da ga je osvojila kad je u Umagu sjela do njega i rekla 'Od sada ja sam s vama u vezi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao