Obavijesti

Show

Komentari 59

Rasipni Tom Cruise: Guru koji putuje po svijetu s teretanom

Rasipni Tom Cruise: Guru koji putuje po svijetu s teretanom
1

Glumac je ‘težak’ tri milijarde kuna, a novac troši na luksuzan život. Ima tri privatna aviona, kojima prevozi desetke sprava za vježbanje. Misli da je prerastao Hollywood

VIDEO

Njegov dan sastoji se od scijentologije, gledanja u zrcalo, vježbanja i planiranja projekata. Nema tu mjesta za obitelj, prijatelje ili neku spontanost, kaže glumčev suradnik.

Tom Cruise (54) svaki dan u teretani vježba barem 90 minuta. Ne odlazi u javne teretane jer se užasava sprava koje je dodirivao netko drugi. Kad treba nekamo putovati, svojih 15-ak sprava stavi na privatni jet i pošalje na lokaciju na kojoj će boraviti. Pakira ih i raspakirava deset ljudi.

- Stavite ih u prijevoz - kaže Cruise, koji o avionima razgovara kao da je riječ o taksiju.

Uz mahniti radni tempo i održavanje linije Cruise vremena pronalazi i za scijentologiju, sektu kojoj pripada. Kćer Suri nije vidio više od tri godine jer su mu iz sekte rekli da je više ne smije viđati.

Pun sebe: Cruise, kažu upoznati, misli da je prerastao Hollywood. Scijentolozi ga uvjeravaju da treba voditi svijet i biti vođa

- Tretiraju ga kao da je neki mesija, a on se počeo tako i ponašati. Hoda po oblacima, mi se znamo šaliti da čekamo trenutak kad će biti uvjeren da može liječiti dodirom - kažu njegovi zaposlenici.

Voli držati motivacijske govore, pa je tako došao pomoći i prijateljici Victoriji Beckham (42) kad je završavala svoju novu odjevnu liniju. Pritiskali su je rokovi, a suradnici su bili izmoreni i nemotivirani.

- Bili smo usred sastanka. U prostoriju je ušao Cruise odjeven sav u crno i s naočalama na glavi. Raskrilio je ruke i počeo propovijedati. Porazgovarao je i sa svakim zaposlenikom posebno. Kimao je glavom i stiskao nam ruke - rekla je krojačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...