Obavijesti

Show

Komentari 57

Reality nevjere: Zauzeti su, a oni ljube farmerice i kmetice...

Reality nevjere: Zauzeti su, a oni ljube farmerice i kmetice...
1

ZABRANJENA LJUBAV Na 'Farmi' su se spetljali Josipa i Goran, a u showu 'Anno' kmet Ante zavodi kmeticu Nikolinu, iako ga čeka nevjenčana supruga

VIDEO

Metkovćanin Goran Kaleb (28) u 'Farmi' ljubuje s Josipom Tomljanović (29), iako ga vani čeka djevojka. I u showu 'Anno' zauzeti kmet Ante Jović (32) i kmetica Nikolina Smajo (21) ne skrivaju simpatije, iako je on u devetogodišnjoj vezi.

- Onaj tko poznaje mog Antu zna da između njega i Nikoline neće biti ništa. Kad vas stave među 15 nepoznatih ljudi u čudne uvjete morate se s nekim zbližiti, a i alkohol je kumovao njihovoj prisnosti - smatra Antina nevjenčana supruga Katarina. Ante s Katarinom živi u Jovićima kraj Ražanca i imaju dva sina.

Ima ženu, nema brak

- Mi ćemo to njegovo ponašanje riješiti u četiri oka - dodala je Katarina. Drago joj je da je nitko u selu ne ispituje o Anti i njegovu ponašanju u showu. 

Nikolina zasad pokušava odbijati Antine poljupce i udvaranja jer, kaže, ne želi povrijediti prijatelja, koji je čeka vani. No i dalje se neprestano grle, šapuću i provode vrijeme zajedno.

- Ja sam njegova vila, a on moj... ne znam, nešto je - rekla je Nikolina. Ante se od početka showa nije sramio pokazati svoje osjećaje prema Nikolini.

- Definitivno mi se sviđaš i volim te. To je to - rekao joj je kad se uplašio da će ispasti iz showa. Poezija putujućeg trubadura Tončija Huljića, koji im je došao u goste, nagnala je Antu da objasni stavove.

- Ja volim žene, ja volim cure, ja volim ta bića. Ja imam uza se ženu, ali nisam oženjen. Kad budem imao svoju ženu onda ću sve raditi radi te žene - govorio je Ante. Nikolinu je uvjeravao da nema što izgubiti te da je želi poljubiti. 

Korak dalje otišao je gazda na Farmi, Goran Kaleb. On se s Josipom, farmericom iz susjedne kuće često ljubi, a tražili su i sat privatnosti.

- Nema glume kod mog Gorana. Ne znam koliko je Josipa njegov tip cure, ali svakako je radišna. Ne znam je li Goran u vezi ili ne. Svako malo za neku djevojku dođe i pita me: ‘Majko, jel’ ova za našu kuću?’ Ne možeš za Gorana sa sigurnošću znati kako stvari stoje s curama. Ja znam da on ima nekoga kad osvanu štikle ispred njegove sobe - kaže njegova majka Gordana. 

Goranova najbolja prijateljica Petra ne zna tko je djevojka koju njen prijatelj ljubi.

Tajanstvena djevojka

- Nije on ozbiljan u vezama. A što se Josipe tiče, nisam oduševljena. Čini mi se da kao žena, onako karakterno, nije baš ok - smatra Petra. Goran je prije odlaska na Farmu napisao oproštajno pismo u kojem je natuknuo da bi volio spetljati se s nekom od zgodnih natjecateljica, a svoju djevojku nije ni spomenuo.

Nova ljubav se rađa na 'Farmi'

Dalmatinskog galeba, kako ga opisuju prijatelji, možda je ‘upecala’ Požežanka Josipa s kojom se pod okriljem noći neprestano ljubi. Josipa obožava životinje.

- Najviše volim konje jer su posebni, ali i ovce jer me one ispunjavaju - kaže farmerica Josipa.

Nikolina plakala nakon što ju je pijani Ante pokušao poljubiti

Nikolina je Antu opisala kao odličnog muškarca koji je sasvim ‘na mjestu’. Iako se jedan drugome povjeravaju, 

Ante nerado govori o svom odnosu s nevjenčanom suprugom. Nakon što je pokušao poljubiti Nikolinu, ona se povukla u spavaonicu u suzama.

- Ispalo je kao da sam mu dala nekakav povod za to. Ali to je sve zato što je pijan - pravdala je situaciju.

- Ja znam da ima curu kad ispred vrata njegove sobe osvanu štikle. Za vjenčanje još ne želi ni čuti - kaže Goranova mama Gordana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu