Obavijesti

Show

Komentari 67

Rozga čisti sa zaručnikom, a Lidija Bačić trenira s metlom

Rozga čisti sa zaručnikom, a Lidija Bačić trenira s metlom
1

Nives oko djece joj pomaže mama, ali i bivši suprug, koji je sad više preuzeo brigu oko njih jer je ona prezaposlena, pa ih on vodi u školu i ide na roditeljske sastanke

VIDEO

Stjepan i ja nismo se podijelili u obavljanju kućanskih poslova. U kući radimo oboje, no nijedno od nas ne kuha. Uglavnom jedemo u restoranima. Nisam baš vična kuhinji, rekla nam je Jelena Rozga (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Na promociji svojeg novog albuma 'Moderna žena' splitska pjevačica, koja živi sa zaručnikom, violončelistom Stjepanom Hauserom (30) u Zagrebu, otkrila nam je kakva je kućanica.

- Volim čistiti jer želim da mi je sve tip-top - kaže Jelena, koja zna doći s puta, pa usisava i čisti prašinu. Božić i Novu godinu provest će radno, a najviše se veseli bakalaru svoje majke koja živi u Splitu. Dok majka kuha, Jelena je s ostatkom obitelji zadužena za pospremanje stola, kao i pranje posuđa. Tijekom blagdana dobije kilogram-dva, no to je previše ne brine.

- Tih dana sam opuštena i zaista uživam u hrani, a kilograme koje dobijem već sljedećih dana skinem na pozornici - kaže pjevačica. Dodaje da uživa i u dugim šetnjama po splitskim Brdima, gdje ima stan. Najradije šeće sa svojim trogodišnjim jorkširskim terijerom Ringom. 

Njezina sugrađanka Severina (44) ima dadilju koja povremeno čuva sina Aleksandra (3), a ujedno joj pomaže i oko kućanskih poslova, poput kuhanja ručka i stavljanja rublja na sušilo. Sevi, osim dadilje, u kućanskim poslovima pomaže i suprug Igor Kojić (29), koji često odlazi u obližnju trgovinu po namirnice.

Pjevačici Nives Celzijus (35) obavljanje kućanskih poslova je svakodnevica. Tako je nedavno pozirala s četkom u ruci i kako riba zahodsku školjku.

- I dok obavljamo kućanske poslove treba biti seksi. Nikad se ne zna kad će na kraju banuti princ i vratiti nam našu staklenu cipelicu - rekla je Nives, nakon čega su joj mnogi frajeri ponudili pomoć u obavljanju kućanskih poslova. Oko djece joj pomaže mama, ali i bivši suprug Dino Drpić (35), koji je sad više preuzeo brigu oko njih jer je ona prezaposlena, pa ih on vodi u školu i ide na roditeljske sastanke, kao što je to ona radila dok je on još igrao nogomet. Ona se sad više bavi zadaćama i lektirama. 

Pjevačica Lidija Bačić (31) kaže kako cijeni moderne muškarce.

- Žena može sve, ali voli i obožava onog muškarca koji ne dopušta da se ona muči - kaže Bačić o podjeli kućanskih poslova. Dodaje da zna i voli kuhati.

- Obožavam finu hranu i volim više sama kuhati nego ići u restorane. Domaće je domaće, a obožavam razna rižota - otkrila je Lidija. Liniju, dodaje, ne održava u teretani, nego su za njezinu top formu zaslužni kućanski poslovi.

- Inače me svi pitaju čovječe, je li ti vježbaš, ali ne mogu reći da ne vježbam. Dok čistim doma, to je najbolji trening. Čistim i kuham te ne preferiram teretane. Mislim da je najljepša žena ona prirodna - zaključila je Bačić. 

Nives je seksi i kad riba

Celzijus je obavljanje kućanskih poslova svakodnevica, no kad pozira kako čisti i riba zahodsku školjku, trudi se ostati seksi, pa u prvi plan izbaci bujne grudi.

Severina usisava u štiklama

Splićanka ispod štikli nosi termo čarape kako bi joj olakšale hodanje u visokim petama. Voli usisavati prašinu u stanu i u topiću, a pritom u prvi plan izbaci guzu.

Lidija formu održava čišćenjem

Bačić voli kuhati, a najviše uživa u spremanju rižota. Kaže da joj je najbolji trening čišćenje stana. Ne preferira teretane, nego voli prirodan izgled žene i obline.

Rozga opsjednuta čistoćom

Jelena zna ribati stan i kad dođe umorna s puta jer ne podnosi prašinu. U obavljanju kućanskih poslova pomaže joj zaručnik, violončelist Stjepan Hauser.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao