Obavijesti

Show

Komentari 159

S Harryjem su tulumarile Ana Šimović i Svetlana Gavrilović

S Harryjem su tulumarile Ana Šimović i Svetlana Gavrilović
6

Britanski Daily Mail opisuje ih kao manekenke u usponu, one o princu imaju samo riječi hvale; opisuju ga kao pravog gospodina dok drugi tvrde da je okorjeli 'partijaner'

VIDEO

Većinu večeri bio je 'mrtav' pijan i jedva se držao na nogama, voda je kapala s njega jer se nekoliko puta obučen bacio u bazen, no ipak je bio kralj plesnog podija i uspio je šarmirati djevojke. Ana Šimović (23) i Svetlana Gavrilović (28), koje Daily Mail opisuje kao manekenke u usponu, zabavljale su se s Harryjem (26). Poznate su kao najtraženije hostese na Hvaru i okolici. Djevojke su spremno pozirale s princom i njegovim prijateljem Tomom Inskipom (25). Harry na slici ima majicu koju su mu dali u klubu u kojem je tulumario kako se ne bi prehladio budući da je bio skroz mokar zbog kupanja u bazenu.

- Harry je pravi gospodin, jako je ljubazan i pristojan. Prišao je meni i Ani i začudile smo se koliko je pristupačan - rekla je Svetlana. 

Savjetnica u marketingu Venerande, kluba u kojem je Harry tulumario, Sanja Britt Jusić (33) kaže kako inače ne dozvoljavaju gostima da ulaze u bazen, no Harryja nisu mogli zaustaviti.

- Brinuli smo se da bi se mogao ozlijediti pa su ga zaštitari imali pod kontrolom - rekla je Jusić i dodala kako se u klubu šale da će sad prodavati flaširanu vodu u kojoj se princ Harry kupao.

Nakon osvježenja u bazenu Harry se zaputio prema šanku. Plaćao je runde svima u klubu i 'trusio' tequile. Kad je trebalo platiti nije imao više novca pa mu je jedan od njegovih zaštitara morao dati 200 kuna da podmiri dug. Novac koji mu je konobar izvratio Harry je bacio na šank. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu