Obavijesti

Show

Komentari 45

Sara Elena otkrila: Čak su mi određivali i s kim ću biti u vezi

Sara Elena otkrila: Čak su mi određivali i s kim ću biti u vezi
1

Bivša pjevačica ET-ja s Boytronicom je potpisala ugovor u kojem stoji da mora voditi strogo računa o tome što radi u slobodno vrijeme i da mora paziti na šminku i kondiciju

VIDEO

Kad sam pred menadžericom spomenula da mi se sviđa jedan dečko, brzo me poklopila odgovorivši mi da mi ne pada na pamet naći si dečka jer imam previše obaveza s grupom. Ispričala nam je to bivša pjevačica ET-ja Sara Elena Menkovska (26). 

Bivšoj pjevačici ET-ja Adonis Ćulibrk (46) ugovorom je odredio da mora voditi strogo računa o tome što radi u slobodno vrijeme, s kim se druži i s kim će biti u vezi, a tražio je od Sare i da posebno pazi na izgled, šminku i kondiciju dok je u bendu.

Sad mi nabijaju ekstenzije

Boytronic se obvezao da će joj za svaki nastup platiti 500 eura bruto, i to na račun. Sara Elena i dalje tvrdi da joj je bivši šef samo jednom platio 3200 kuna, i to na ruke. Sad joj prijeti tužbom zbog fotografija koje je Menkovska objavljivala na društvenim mrežama.

- Zvala me Adonisova supruga Katarina, ujedno menadžerica grupe, i vrijeđala me kad sam se u crvenoj haljinici i crvenim cipelama fotografirala i tu fotku objavila sam na svom profilu na društvenoj mreži. Naljutili su se na mene pa sam tu fotku odmah izbrisala - rekla je Osječanka. Bivši kolege traže je da im vrati dva para štikli i nekoliko komada odjeće koje je nosila na nastupima. Požalila se i da joj Boytronic prebacuje što je uložio novac u njezin izgled na početku suradnje.

Žele da se Sara Elena ispriča

- Pa oni su definirali ugovor, a ne ja. Pitala sam ih žele li da nađem sponzora za umetke za kosu, koje smo zajedno dogovorili da ću nositi, na što su mi oni odgovorili da se oni ne cigane za sitnice i da ćemo ekstenzije kupiti. Sad mi tu investiciju nabijaju na nos. Da su se, umjesto za mene, odlučili za drugu pjevačicu, valjda bi i u nju ulagali jednako koliko i u mene. ET je njihov projekt, a ne moj - rekla je pjevačica. 

Njezina majka Ksenija, koja je također pjevačica, kaže da je kćerine bivše šefove prijavila Državnom odvjetništvu jer su Saru Elenu vrijeđali i omalovažavali. Boytronic i njegova supruga poslali su Sari Eleni opomenu pred tužbu u kojoj, među ostalim, traže da se ispriča što je rekla da je dala otkaz. ET-jevci su najavili da će se s bivšom članicom obračunati na sudu, ali Osječanka se, kaže, ne boji pravne bitke.

Samo je djed bio skeptičan

- Sad smo svi pod neizmjernim stresom. Čak se i djed i baka, odnosno moji roditelji, toliko nerviraju da se bojimo za njihovo zdravlje. Samo je moj otac bio skeptičan oko Sarina ulaska u bend. No vjerovali smo da je ET profesionalan bend koji već 30 godina opstaje na sceni. Mislili smo da će nakon toliko godina imati više od jedne gaže - rekla je Ksenija.

Pamti pa vrati 

Sara Elena kaže da Boytronic od nje traži i da mu vrati dva para štikli

Glazbena obitelj

I Sarina majka Ksenija je pjevačica, a glazbu vole i njena braća

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane