Obavijesti

Show

Komentari 152

'Seve je u policiji u Beogradu demantirala Popovićeve laži'

'Seve je u policiji u Beogradu demantirala Popovićeve laži'
1

Prije nekoliko dana pjevačica je u pratnji odvjetnika saslušana u policiji zbog prijave za zanemarivanje djeteta koju je protiv nje podnio Milan Popović. U policiju će navodno morati i Igor Kojić

VIDEO

Severina Kojić (44) opet je morala razgovarati s policijom zbog Milana Popovića (50), koji ju je prijavio zbog zanemarivanja njihovog sina Aleksandra (4), pišu srpski mediji. Izjavu je dala u pratnji odvjetnika, a u policiju će navodno morati i suprug pjevačice, Igor Kojić (29), zbog optužbi da ugrožava sigurnost djeteta.

- Dijete je bilo potpuno zanemareno, bolesno. Zato sam podnio kaznenu prijavu za zanemarivanje. Dijete je bilo zapušteno te sam ja na svoju odgovornost odlučio da ostavim dijete kod sebe i da ga izliječim. Vratio sam ga kao novog - rekao je Milan nedavno srpskom Blicu, nakon što Severini deset dana nije vratio sina pa ga je ona prijavila policiji za nepoštovanje presude o viđanju i primopredaji njihova djeteta.

Milan Popovic

Ljudi bliski pjevačici tada su rekli kako Popović pokušava diskreditirati Severinu kao majku da bi se izvukao iz problema u kojima se našao jer joj nije vratio dijete.

Davor Puklavec/Pixsell

O svemu se oglasio i Severinin menadžer, Tomislav Petrović, čiju izjavu donosimo u cijelosti:

"Istina je da je Milan Popović u Beogradu podigao privatnu tužbu protiv Severine zbog, kako on tvrdi, zanemarivanja djeteta, što je još jedan od njegovih apsurda i pokušaja diskreditiranja majke njihovog djeteta.

Severina je tim povodom, na vlastiti zahtjev i u svojstvu građanina, otišla na policiju dati iskaz kako bi demantirala Popovićeve laži.

Sličan 'biser' Milan Popović je imao prije pola godine kada je na sudu u Vršcu tražio privremenu mjeru protiv Severine u kojoj traži da joj se odmah i u potpunosti oduzme starateljstvo i da dijete pripadne njemu. Sud u Vršcu je to odbio.

Naime, Sektor kriminalističke policije je dana 12.12.2016., Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Milana Popovića za kazneno djelo pokušaja oduzimanja djeteta pa je za pretpostaviti da Milan Popović diže lažne prijave protiv Severine, kako bi se stvorio dojam da je ona ta koja krši zakon.

Sve to radi isključivo iz svog osobnog interesa i ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu."

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin