Obavijesti

Show

Komentari 72

Seve, Šuput, Rozga i Jacques zavladali su crvenim tepihom

Seve, Šuput, Rozga i Jacques zavladali su crvenim tepihom
22

GLAMUROZNI PARTY Najpoželjnije lice večeri bio je svakako 'povratnik s Eurosonga', Jacques Houdek. Gospodin Glas, kako ga zovu, na party je poveo suprugu Brigitu

VIDEO

Brojni poznati pohrlili su večeras na glamurozni 'Story Hall of Fame' party u Zagrebu na kojem je časopis Story proslavio 15. rođendan. 

Pjevačica Severina Kojić (45) držala je za ruku supruga Igora Kojića (29). Par se zabavljao cijelu noć a Igor nije skidao pogled sa seksepilne pjevačice. Dok je Severina plijenila pozornost dubokim dekolteom, pjevačica Maja Šuput (37) došla je u nešto čednijem izdanju. 

Story Hall of Fame party

- Prošle tri godine sam pjevala na partyju. Sinoć nisam morala pa sam bila najsretnija na svijetu. Došla sam se samo ludo zabavljati – rekla je Maja. Dodala je kako ju je 'obukao' stilist Marko Grubnić (35) koji je već 15 godina zadužen za njezin izgled. 

 

Story hall of fame

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica Jelena Rozga (39) došla je bez zaručnika Stjepana Hausera (30). Prisutne goste zabavljala je svojim najvećim glazbenim hitovima. 

Story Hall of Fame party

- Večer je bila predivna i srela sam puno dragih ljudi. Donijela sam igračku slonića djeci za sreću – rekla je Splićanka. Osim nje, i ostali gosti su donijeli plišane igračke u sklopu humanitarne akcije za nezbrinutu djecu Dječjeg doma u Nazorovoj. 

Story Hall of Fame party

Najpoželjnije lice večeri bio je svakako 'povratnik s Eurosonga', Jacques Houdek (36). Gospodin Glas, kako ga zovu, na party je poveo suprugu Brigitu (36). Cijelu večer je primao čestitke zbog sudjelovanja na Eurosongu, a najviše su ga ganuli kolege glazbenici.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin