Obavijesti

Show

Komentari 100

Seve vs. Maja: Nakon 8 godina, i Šuput je otkrila kombinezon

Seve vs. Maja: Nakon 8 godina, i Šuput je otkrila kombinezon
1

Maja Šuput u spotu za pjesmu 'Femme fatale' osvanula je u crvenom kombinezonu nalik onom kojeg je Seve prije osam godina nosila u svom spotu 'Gas, gas'

VIDEO

Maja Šuput (36) snimila je spot 'Femme fatale' u crvenom kombinezonu. Sličnu kreaciju Elfsa nosila je Severina (44) u spotu 'Gas, gas'. Najveća razlika je u tome što Sevka pleše oko kamiona, a Maja na jahti.

Osim sličnog kombinezona, preplanula i izblajhana Šuput obula je i visoke lakirane čizme poput kolegice Severine.
- Nemam pojma što je Maja obukla, no njezina kombinacija sigurno nije inspirirana Severininim izgledom u spotu ‘Gas, gas’ - brani stilist Marko Grubnić prijateljicu. Maja ističe da je njezina modna kombinacija ručno rađena od lateksa, koji je trenutačno hit u svijetu.

- Bilo je izuzetno vruće jer smo snimali po najvećem suncu, ali izdržala sam i napornija snimanja. Spot će biti prepun dobrih kostima i mojih vizualnih promjena - rekla je Šuput.

 

Baš volim što sam žena, u mome oku piše FEMME FATALE

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Maja je spot snimala u Primoštenu na 30 milijuna eura vrijednoj jahti srpskog biznismena Philipa Zeptera 'JoyMe'.

Seve se pak u kombinezonu izvijala pored kamiona, kojeg je u pjesmi opjevala. Splitska pjevačica crveni kombinezon vidjela je prije osam godina u zagrebačkoj trgovini. Tad još nije imala osobnog stilista Petra Trbovića, nego se odijevala sama.

Kad je vidjela crveni kombinezon, pomislila je da je riječ o nekom stranom dizajneru. Nije imala pojma da je riječ o dizajnerskom dvojcu Aleksandru Šekuljici i Ivanu Tandariću. Odlučila ih je angažirati, a oni su joj sašili kombinezon prema njezinim mjerama i tako je započela njihova suradnja.

Seve je rekla da voli nositi kombinezone balkanskih Dolce i Gabane jer je ne stišću i nema straha da će u njima na nastupu pokazati previše. Za Severinom je dosad kaskala Jelena Rozga (38), njezina najveća konkurentica koja pozira poput nje i nosi slične krpice. Do prije nekoliko godina bile su prijateljice, a sad se ne pozdravljaju. Seve i Šuput su u dobrim odnosima, a Maja je lani bila uzvanica na njezinoj beogradskoj svadbi.

Potrudila se biti originalna te je mladencima poklonila živo prase. Iako se Severini i Igoru dar svidio, shvatili su da simpatična svinja ne može živjeti s njima u stanu. Stoga su je udomili u rodnom selu Igorova oca Kebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu