Obavijesti

Show

Komentari 343

Severina 200 dana godišnje ne smije vidjeti sina Aleksandra

Severina 200 dana godišnje ne smije vidjeti sina Aleksandra

PRIVREMENA MJERA Prema odluci sutkinje Nikić petogodišnji Aleksandar, s ocem Milanom Popovićem će provesti veći dio ljeta, a pjevačica će pravdu tražiti na Županijskom sudu

VIDEO

Prije mjesec i pol dana Milan Popović (51) s ročišta je, koje je trajalo pola sata, izašao nasmijan. Severina Kojić (45) tog jutra nije došla na zagrebački Općinski građanski sud jer je otputovala u Ameriku na turneju.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:


Pokretanje videa...

00:55

 

Kasnije je saznala da je sutkinja Verica Nikić donijela privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar (5) jedan tjedan živi s njom, a jedan s Popovićem. Nadalje, dječak će jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu provesti s njom, a ostalo vrijeme s ocem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina, a u vrijeme dok je s ocem smije ga telefonom nazvati jednom na dan i to u 20 sati. Nazove li ga u 20:03, više ne može s njim razgovarati jer je prekršila privremenu mjeru.

Story Hall of Fame party

Njezin odvjetnički tim na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sutkinje Verice Nikić Županijskom sudu. Nadaju se da će taj sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru. Zasad dječak tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

POGLEDAJTE JAVLJANJE ISPRED SUDA:

[UŽIVO ISPRED OPĆINSKOG SUDA] Presuda koja je šokirala Severinu: Zašto neće vidjeti svoje dijete 200 dana? Reporteri: Roberto Turk, Vilim Cvok, Maša Petranović

Posted by 24sata on Tuesday, June 13, 2017

- Nije istina da je Severina izgubila skrbništvo, kako se to tvrdi u srpskom tabloidu prepunom neistina. Istina je da je donesena mjera koja je izvan svih zakonskih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato što ju je donijela sutkinja Nikić - rekao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović

Srpski milijarder nije želio komentirati napise o donesenoj privremenoj mjeri prema kojoj Aleksandar boravi s njim 200 dana u godini.

- Ne želim komentirati ni jedan sudski proces koji vodim dok se ne donese konačna presuda - rekao je Popović koji se u dosadašnjim medijskim istupima snažno zalagao za ravnopravnu roditeljsku skrb kao jedino jamstvo zdravog i sigurnog odrastanja djeteta. Govorio je da svako dijete treba i oca i majku jer se, tvrdio je, osjećao zakinutim. Naročito ga je smetalo što se s Aleksandrom, tvrdio je na sudu, nije mogao čuti telefonski kad bi to poželio.

Što je u najboljem interesu djeteta?

Vještaci i socijalni radnici uglavnom ističu da je za dijete štetno da jedan tjedan provodi s majkom, a drugi s ocem.

Popović plaća i da Seve plaća alimentaciju

Milijarder traži da dječak živi s njim te da ga Severina viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Taj proces vodi sutkinja Nikić, a Popović od pjevačice za uzdržavanje sina traži mjesečnu alimentaciju od 3500 kuna. Sad on plaća 15.000 kuna za dijete.

Protiv društvenih mreža

Popović na sudu zahtijeva i da on samostalno zastupa interese dječaka jer ga smeta to što Severina i obitelj Kojić na društvenim mrežama objavljuju fotografije Aleksandra. Zbog toga su Severina i Milan ispitani u srpskoj policiji.

Više pročitajte u tiskanom izdanju 24 sata.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju