Obavijesti

Show

Komentari 496

Severina: Izgubila sam jedno dijete, ne želim izgubiti i ovo

Severina: Izgubila sam jedno dijete, ne želim izgubiti i ovo
5

Severinin sin Aleksandar će tjedan dana živjeti s majkom, a tjedan s ocem. Sutkinja je odlučila da Severina svoje dijete smije nazvati samo jednom na dan, točno u 20 sati

VIDEO

U RTL Direktu Zoran Šprajc je ugostio dvije majke koje se bore za skrbništvo nad svojim sinom - Severinu Kojić i Ninu Kuluz.

Pokretanje videa...

00:46

Naime, Kuluz je tvrdi, prije pet godina pobjegla od oca svog djeteta koji je bio nasilan. On ju je tada tužio za otmicu djeteta i napravio nacionalni skandal. U međuvremenu sud je donio odluku kako se maleni Cesare mora vratiti ocu u Italiju.

Pokretanje videa...

00:13

Severina se boji da i njoj ne oduzmu sina te je podržala Ninu Kuluz. O borbi za sina odlučila je progovoriti jer 'sada više nije vrijeme za šutnju'.

- Psihički me maltretirao. U jednom trenutku mi je zaprijetio da će mi zagorčati život i uzeti dijete, mislila sam da će ga proći - rekla je Severina.

Objasnila je kako svojedobno nije vidio dijete čak 18 mjeseci jer je mislio da otac nije potreban djetetu u toj dobi. Milan, prema Severini, nije izvršavao obaveze, a dječaka nije nazvao niti za rođendan.

- Na početku djetetovog života sam mu slala poruke da će propustiti prvo hodanje i pola njegovog života, bila sam ta koja je stvarala kontakte i koja mu je dosađivala - pričala je.

Rekla je kako su joj u Centru za socijalnu skrb Črnomerec rekli da mu može oduzeti starateljstvo, ali nije željela.

- Ovo nije prva nakaradna privremena mjera sutkinje, prošle godine je donijela privremenu mjeru da Aleksandar ne ide u vrtić 4 mjeseca - kaže Severina koju je sutkinja čak izbacila i iz sudnice.

Prošle godine joj nije vratio dijete na vrijeme, a oglasio se tek kada je reagirala policija koja je protiv njega htjela dići kaznenu prijavu.

- Tada sam išla na umjetnu oplodnju, nisam se smjela izlagati stresu - objasnila je pjevačica.

- Tada sam izgubila dijete, ali ovo ne planiram izgubiti - rekla je i uputila apel premijeru Plenkoviću kako se ovakve situacije više ne bi događale.

Milan Popović je, priča Severina, išao toliko daleko da je čak donio lažne medicinske nalaze iz Srbije kojima je tvrdio da je maleni Aleksandar anoreksičan.

- Ja sam majka i ponosna sam na svaki korak svoga djeteta, a on je čovjek koji se slika - kaže Seve.

Popović je Severinu i njezinog supruga Igora Kojića prijavio zbog fotografija malenog Aleksandra na njihovim društvenim mrežama, a prema priči pjevačice Milan je prilikom izlaska iz rodilišta predložio da 'fotke' djeteta prodaju jednom časopisu po 50.000 eura.

Severina je ispričala kako ima informacije o tome da Milan Popović živi u Zagrebu te da je u vezi sa ženom koja ima dvoje djece, jedno od 5 i drugo od 7 godina.

- Aleksandar se s njima druži i spominjao mi ih je - rekla je pjevačica i objasnila kako se brak te žene raspao prije 3 mjeseca zbog Popovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:55

Prozvala je odvjetnicu Milana Popovića, Eleonoru Katić.

- Njena djeca imaju sreću da otac koji je hrvatski državljanin, svaki drugi vikend posjećuje djecu. Njena djeca su ostala zaštićena, a moj Aleksandar ne - kaže Severina.

Podsjetimo, prema privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda od prije mjesec i pol dana, Severinin sin Aleksandar (5) će tjedan dana živjeti s majkom, a tjedan s ocem. Nadalje prema toj odluci, dječak će jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom. 

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne može vidjeti sina, a smije ga nazvati samo jednom na dan točno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu mjeru. Također, otac majku nije dužan obavještavati gdje im je sin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 496
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.