Obavijesti

Show

Komentari 78

Severininom svekru je pukao film: Milane, idi bre, pa se leči

Severininom svekru je pukao film: Milane, idi bre, pa se leči
1

Kebu su isprovocirale optužbe Milana Popovića koji je apelirao da mu pomognu institucije u Hrvatskoj i Srbiji jer mu sin odrasta u ugrožavajućem okruženju

VIDEO

Tom čovjeku poručujem da je bolje da se obrati odgovarajućim institucijama kako bi se njime pozabavile i uz adekvatne tretmane sredile milijarde ćelija u njegovoj glavi. To je važnije od milijarde novčanica koje navodno ima, kaže Dragan Kojić Keba (55) za Popovića.

Severinina svekra isprovocirale su optužbe srpskog poduzetnika Milana Popovića (50) koji je apelirao da mu pomognu institucije u Hrvatskoj i Srbiji jer mu sin Aleksandar (4) odrasta u neodgovornom i ugrožavajućem okruženju. Razljutila ga je fotografija na kojoj dječak sjedi na stražnjem sjedištu auta za čijim je volanom Keba. Zbog toga je ugroženi Milan već angažirao odvjetnike koji se bave slučajem.

Srpski mediji pisali su da je Keba uplakanog dječaka vozio nevezanog oko jedan sat iza ponoći nakon proslave Severinina 44. rođendana u beogradskom restoranu. Splićankin tast zbog te je fotografije u utorak bio u beogradskoj policiji na ispitivanju. Ondje je, kako doznajemo, izjavio da su srpski mediji napisali notorne laži.

- Nisam upravljao motornim vozilom, a da pritom ni ja ni dijete nismo imali sigurnosni pojas. Fotografija je snimljena u mojem dvorištu, auto nije bilo u pokretu. Istina je da smo u autu bili ja, dijete, ali i djetetova baba Ana - izjavio je Keba policiji.

Zbog izbijanja afere pjevač je pozvao Popovića i sve kompetentne institucije u Hrvatskoj i Srbiji da dođu k njemu i uvjere se u pravu istinu.

- Vrata su vam širom otvorena, samo prije toga pozvonite. Ne treba me špijunirati ispred kuće - zaključio je Keba.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu