Obavijesti

Show

Komentari 2

Sila više nije s njim: Kći Billie odrekla se psa Carrie Fisher

Sila više nije s njim: Kći Billie odrekla se psa Carrie Fisher
1

OMILJEN Pokojna Carrie Fisher nije se odvajala od francuskog buldoga Garyja, kojega je nakon njezine smrti trebala uzeti Billie. No dala ga je asistentici pokojne majke

VIDEO

Nisam tražila nikakav novac. Samo mi je bilo prirodno da živi sa mnom, rekla je Corby McCoin, bivša asistentica pokojne glumice Carrie Fisher.

Francuski buldog Gary s Carrie je išao posvuda, vodila ga je na sve premijere svojih filmova, a bio je s njom i u avionu u kojem je preminula 27. prosinca prošle godine. Petogodišnji pas ima i svoje profile na društvenim mrežama, a trenutačno živi s bivšom asistenticom. Nakon smrti glumice najpoznatije po ulozi princeze Leie u serijalu 'Ratovi zvijezda', njezina kći Billie Lourd (24) klela se da će Gary živjeti s njom.

- Moja francuska buldogica Tina njegova je najbolja prijateljica, to je samo jedan od razloga zašto će Gary živjeti sa mnom - rekla je Billie. No bivša asistentica provodila je sa psom najviše vremena jer je uvijek pratila Carrie pa ga je Billie dala njoj.

Carrie Fisher nabavila je Garyja 2012. godine. Patila je od bipolarnog poremećaja i mislila je da bi joj pas mogao pomoći. Ubrzo ga je registrirala kao terapijskog psa i nije se od njega odvajala, čak ni na premijerama ili na intervjuima, a bez njega se nije htjela pojaviti ni na večeri u Bijeloj kući s bivšim predsjednikom Barackom Obamom (55).

- Našla sam ga u jadnoj trgovini za ljubimce u New Yorku. Izgledao je kao da je došao s nekog jadnog mjesta. Sve je bilo krivo s njim. Poistovjetila sam se s njim i postao je moj najbolji prijatelj - rekla je svojedobno Carrie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin