Obavijesti

Show

Komentari 130

Simona presretna: Znamo već neko vrijeme da sam trudna

Simona presretna: Znamo već neko vrijeme da sam trudna
3

Simona Gotovac Mijoković povukla se iz javnosti, okrenula Bogu i bavi se šminkanjem. Ante Gotovac nema pojma da je trudna. Da je njegova bivša supruga trudna, šuškalo se još prije tri mjeseca

VIDEO

Sretni smo i veseli, cijela obitelj. Znamo da sam trudna već jedno vrijeme. I sve je, hvala Bogu, u redu, kaže Simona Gotovac Mijoković (32), koja čeka bebu sa suprugom, poduzetnikom Stanislavom (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Bivša starleta pokrenula je šuškanja o trudnoći još prije tri mjeseca kad je obilazila svetišta u Italiji odjevena u široku odjeću. No tad je demantirala da čeka bebu. U prvoj trudnoći udebljala se 45 kilograma i otišla je roditi sa 103. Njezina majka Tamara Trpkov tad ju je jedva nagovorila na fotografiranje.

- Simona je bila puna vode. Zato je bila tolika. Nakon porođaja otišlo je gotovo 20 kila. Ona ima dvije maternice. Pravo je čudo što je ostala trudna - rekla je Tamara.

Simona sad pazi na prehranu i redovito trenira. Bivša starleta i Mijoković su se nakon vjenčanja u svibnju u Zagrebu preselili u Linz gdje on radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila. S njima je u Austriji i njezina kći Gabrijela (10), koju Simona ima iz braka s Antom Gotovcem (46).

- Zahvaljujem ti Bože što si mi povjerio da budem majka još jednog tvog djeteta. A tebe Majčice Marija molim da pratiš moju bebicu koju nosim da uvijek bude plemenita, sretna i poštena. Neka život i ove bebice bude na Tvoju slavu Gospodine - rekla je Simona.Gotovac nije imao pojma da je njegova bivša žena opet trudna. On se nedavno po treći put u Beogradu oženio za PR stručnjakinju Jelenu Miljuš iz Srbije. Devedesetih se oženio s Ines Ušić i s njom ima dvije odrasle kćeri.

- Naš odnos sa Simonom i njezinom majkom je odličan. Nismo se slagali, no sad smo stvarno svi super. Simona lijepo odgaja Gabrijelu, ne da riječ reći protiv oca - rekla je Antina supruga Jelena. Ante i Simona su se rastali prije šest godina. Gotovac ju je čak zvao da uđe u srpski reality show “Farma”. Kasnije je izjavila da nikad više ne bi ušla u takav show jer “pet godina ima obitelj i Isusa Krista”.

- U Austriji sam samo čovjek u masi, nitko me ne primjećuje i to je veliki mir kad hodaš cestom. Nitko se ne okreće i ne šapuće: ‘Vidi Simone!’ - rekla je bivša starleta.

Simona ističe da je barem dva puta mjesečno u Zagrebu, gdje šminka svoje klijentice. Kad je u Zagrebu, obavezno sa suprugom posjeti Tabor i grob fra Zvjezdana Linića. Svaki dan za obitelj, otkako je u Austriji, kaže, skuha ručak. Navečer odlaze na misu kod karmelićana, a nakon toga idu na trening u teretanu.

- Subotom smo u gradu, idemo po dućanima, šoping centrima i upoznajemo grad. Nedjeljom kod franjevaca imamo misu na hrvatskom i tada ručamo u restoranima - zaključuje Simona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu