Obavijesti

Show

Komentari 99

Sjećate ih se? Uzele mikrofon i postale kraljice noćnih klubova

Sjećate ih se? Uzele mikrofon i postale kraljice noćnih klubova
6

Natasha Moskwa iza sebe ima dva propala braka i zatvor, a Isabella Popović je kći yu zvijezde Danijela. Javnost je uzburkala videospotom u kojem pokazuje guzu

VIDEO

One su atraktivne, skandalozne, vole reality showove i grade pjevačku karijeru. Pjevačica Natasha Moskwa (30), bivša žena nećaka hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kraljica je partyja.


- Dugo radim na karijeri. Imala sam uspona i padova. Mnogo puta sam bila razočarana i odustajala. Često nisam vidjela smisao, ali sad kad su mi djeca već odrasla, posvetit ću se glazbenoj karijeri - kaže Natasha.

Iza sebe ima dva propala braka, a prvi put je privukla pažnju 2012., kad je procurio njezin pornouradak s tadašnjim suprugom Igorom Tuđmanom. S nećakom hrvatskog predsjednika završila je i u srpskom zatvoru zbog razbojstva i prijevare tamošnjeg poduzetnika. Sad godinu i pol živi s informatičkim stručnjakom Marijem Kraljem (35) u Zagrebu. Natasha ima sina (9) i kćer (11) iz prethodne veze, koji žive kod oca, ali ona ih stalno viđa i posjećuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam shvatila da sam ucrtala odlične smjernice za gradnju njihove budućnosti, odlučila sam, dok sam još relativno mlada i dobro držeća, da se posvetim svojim željama i vizijama - kaže pjevačica. Do sada je izdala samu jednu pjesmu 'Pijana od ljubavi' i snimila za nju videospot.


- Druga pjesma je gotova. Sad pripremam spot, pa ću vidjeti kakve će biti reakcije publike - kaže Moskwa.Dodaje kako želi da je javnost doživi kao veselu osobu koja pozitivnu energiju i ljubav prezentira kroz pjesme i nastupe.


- Takva sam i privatno. Ali prije svega majka što je dovoljno za sav javni svijet. Detalje o sebi dijelim samo s najbližima i obitelji - kaže Natasha.

Natasha kaže kako joj je informatički stručnjak Mario najbolji prijatelj i dečko. On joj je duhovna snaga, moralna podrška i muškarac koji joj s lakoćom dogovori sve obaveze tijekom dana. Njezin prvi spot ‘Pijana od ljubavi’ ima 281.000 pregleda.

Pokazala guzu u spotu

Isabella Kim Popović (25), kći pjevača Danijela Popovića (61), također se 'probija' na glazbenu scenu. Isabella se 2010. natjecala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', a pjevanju se vratila nakon šest godina. 


- Sve ove godine sam radila na sebi. Išla sam na satove pjevanja i usavršavala se - kaže Kim. Javnost je uzburkala u srpnju ove godine provokativnim videospotom za pjesmu 'L’Scandal' u kojem pokazuje guzu.

- Koreografiju sam osmislila s plesačicama, a tata i mama su ponosni - kaže Popović. Dodaje kako previše ne brine o liniji, nego je za to zaslužna genetika te godine bavljenja odbojkom i atletikom.

Zagrepčanka trenutno studira u Americi, kaže njena majka Sanda Bjedov Popović. 

Isabella Kim kaže da trenutačno ne razmišlja o vezama. Fokusirana je na glazbenu karijeru. Njezin seksi spot za pjesmu ‘L’ Scandal’ u kojem je pokazala guzu ima više od 29.060 pregleda. U aferi elitna prostitucija 2011. bila je saslušana kao svjedokinja.

Pljačka i zatvor

Folk pjevačica Morena Marjanović (28) jedina je žena koja vozi taksi u Malom Lošinju. S nevjenčanim suprugom Manuellom Currijem (40) bavi se luksuznim turizmom, a imaju i kćer Nayu (7).


- Moja glazba nije samo folk. Niti turbofolk, narodnjak ili zabavnjak. To je sve u jednom - kaže Morena. Dodaje kako voli raditi kvalitetnu glazbu te želi pokoriti hrvatsko tržište i cijelu regiju.

Iako joj sliči, Ivana Kovač joj nije uzor

S Manuellom je deset godina. Na početku njihove veze on je osuđen na zatvor od tri godine zbog oružane pljačke. Morena je ostala uz njega i kad je pobjegao iz zatvora. Njezini najveći hitovi su 'Pod mojim štiklama', 'Dugme s košulje' i 'Žena od kamena'. Svoj prvi album 'Bez optimizma' izdala je prije tri godine.

Morena za svoj karakter kaže da je veseo kao kič i šarene boje. Atraktivnim izgledom mnoge podsjeća na pjevačicu Ivanu Kovač (29). Ipak, njezina glazba nema sličnosti s onom kćeri Miše Kovača. Njezin hit ‘Dugme s košulje’ ima više od 1,805.000 pregleda.

Seksi ples oko šipke je zamijenila glazbom

Ivana Isabella Grdić (24) bivša je sudionica showa 'Ljubav je na selu'. Vukovarka se plesom oko šipke bavi sedam godina, a sad je krenula u solo glazbene vode.


- Glazbom se bavim odmalena. Pohađala sam osnovnu i srednju školu za klavir i solo pjevanje - kaže Ivana. Jedno vrijeme je imala bend Marias, a sad ima pjesmu 'Lutka' koja ima 3172 pregleda. Živi u Poreču gdje radi za hotelsku kompaniju. 

Iako se Isabella nakon showa ‘Ljubav je na selu’ htjela posvetiti poslu i biti solo, ‘naletjela’ je na stranca s kojim je godinu i pol u vezi.

‘Malnarova Slađa’ žari i pali na sceni

Slađana Petrušić (33), starleta koju je prije 15-ak godina u svojoj emisiji otkrio pokojni Željko Malnar, posvetila se glazbenoj karijeri 2015. Nastupala je po klubovima diljem regije, a novi singl joj je ‘Skandalozno dobar’ koji ima 89.515 pregleda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura