Obavijesti

Show

Komentari 25

Sjećate se showa 'Anno'? Toni je osvojio 200.000 kuna u zlatu

Sjećate se showa 'Anno'? Toni je osvojio 200.000 kuna u zlatu
1

Nakon mjesec i pol završio je RTL-ov povijesni spektakl 'Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.'. Pobijedio je Toni Torcello, koji je glavnu nagradu odlučio podijeliti s Darkom

VIDEO

U finalnom dvoboju 'Anna', Toni Torcello i Darko Radović morali su pronaći medalju časti. Prvo su morali ugasiti vatru, a zatim pronaći svitak na kojem piše gdje se nalazi medalja časti. Brži je bio Toni te tako postao pobjednik.

- Ovo je bilo super iskustvo i drago mi je da sam upoznao ove ljude, ali i Darka tako da će pola nagrade ići njemu jer je on jako dobar dečko. Zaslužio je. Sve ću vas počastiti - rekao je pobjednik Toni, nakon čega je uslijedio pljesak.

Toni je dobio 200.000 kuna u zlatu i kraljev plašt jer je bio spretniji u dvoboju te je samim time dostojan služiti kralju u 925-oj godini.

Snimku finalnog dvoboja i proglašenje pobjednika pogledajte OVDJE.

Kandidati su trebali u dvorcu boraviti četiri mjeseca i boriti se za nagradu od 440 solida, odnosno pola milijuna kuna, koja je zbog preranog ukidanja showa smanjena na 200 tisuća. 

- Kao i dosad, RTL-u su gledatelji na prvom mjestu, a kako 'Anno' nije naišao na njihovo odobravanje, odučili smo s projektom završiti ranije. S obzirom na skraćeno trajanje, kandidati se natječu za nagradu od 200.000 kuna - poručili su s RTL-a nešto manje od mjesec dana nakon početka showa.

Podsjetimo, u dvorac Ribnik početkom rujna uselilo je 16-ero kandidata iz cijele Hrvatske koji su se trebali nositi sa svim blagodatima, ali i mukama ranog srednjeg vijeka kada je kralj Tomislav sa svojim vjernim knezom Krševanom vladao Hrvatskom pa tako i dvorcem Ribnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin