Obavijesti

Show

Komentari 24

Slađa se naslaga oko Venerina brežuljka riješila liposukcijom

Otišla je 'pod nož' i uklonila masno tkivo. Poslije operacije dva mjeseca je nosila steznik koji joj je učvršćivao kožu. Maštala je o liposukciji, no bojala se anestezije

VIDEO

Prošle godine imala sam 68, a sad imam 55 kilograma. Puno sam vježbala i bila na dijeti. Ipak, ostale su mi masne naslage na trbuhu, oko struka, na guzi i Venerinu brežuljku kojih sam se željela riješiti, rekla je Slađana Petrušić - Slađa (28).

Bivša zvijezda Malnarove 'Noćne more' nedavno je bila na liposukciji, operativnom zahvatu uklanjanja masnog tkiva i oblikovanja tijela. Poslije operacije morala je dva mjeseca nositi steznik koji joj je učvršćivao kožu. Nakon što ga je skinula tvrdi kako joj tijelo konačno izgleda savršeno. Godinama je maštala o liposukciji, no bojala se anestezije.

- Bilo me strah da se neću probuditi - rekla je Slađa. 

Napokon se natjerala, kaže, na operaciju. Liječnik, njezin dobar prijatelj, morao ju je smirivati pričavši joj viceve prije nego što ju je uspavao. Na operaciji je bila dva sata, a zahvat je platila 25.000 kuna.

Puniju liniju duguje majčinoj prehrani. Kaže da ju je u djetinjstvu 'šopala' svinjetinom.

Ipak, kako bi tijelo dovela u red, odrekla se omiljenih ćevapa, čvaraka i kobasica, a ne jede ni kruh. Svaki dan trči sat vremena jer ne želi vratiti izgubljene kilograme.

- Iako su me prijatelji odgovarali, godinama sam željela povećati grudi, no to me je, nasreću, prošlo. Ništa više ne bih mijenjala na sebi - ispričala je Slađa.

I Danijela je korigirala nedostatke

Danijela Dvornik (44) dvaput je bila na liposukciji: 'Imala sam jastučiće oko bedara. Uz operaciju nosa napravila sam i to. Nedavno sam uklonila i podbradak'.

Estetski kirurg Dinko Bagatin smatra da je liposukcija bezopasna. Dodaje da zahvat ne ostavlja ožiljke, a za nju se odlučuju ljudi koji nemaju vremena vježbati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin