Obavijesti

Show

Komentari 4

Slavi 25 godina karijere: Sandi je oduševio publiku u Gavelli

Slavi 25 godina karijere: Sandi je oduševio publiku u Gavelli
17

VJEČNI ROMANTIK Sandi Cenov emotivnim koncertom u rasprodanoj Gavelli proslavio 25 godina uspješne glazbene karijere

VIDEO

Tri sata sinoćnjeg koncerta bilo premalo da se napravi presjek iznimno bogate i uspješne glazbene karijere, uvijek romantičnog Sandija Cenova

Zagrebačko gradsko kazalište Gavella bilo je pretijesno da primi sve Sandijeve obožavatelje, a sam koncert pod nazivom 'Oči u oči', bio je rasprodan danima unaprijed, stoga ni ne čudi da se na sam dan tražila ulaznica više.

Koncert je Sandi otvorio svojim velikim hitom 'Nebo', te je odmah iskreno priznao, kako nije lako nastupati u svom gradu, na samo 200 metara od kuće. U nizanju najvećih uspješnica iz četvrt desetljeća duge karijere, Sandiju se priključila i publika u Gavelli, koja je od početka pa do kraja pjevala sa svojim idolom.

- Jedna divna večer, obilježena sa jako puno romantike i lijepih reakcija moje najdivnije publike, koja je do zadnjeg mjesta ispunila Gavellu i koja je pjesme, za koje nisam mislio da će pjevati, od riječi do riječi znala i pjevala sa mnom. Ovo je bilo prvih dvadeset pet godina, a sada idemo još jače dalje, jer učim na greškama iz mladosti, pa će drugih dvadeset pet, biti još boljih i kvalitetnijih -  istaknuo je slavljenik Sandi Cenov.

Poznat kao veliki romantičar i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, Sandi se sinoć nije libio našaliti na svoj račun i progovoriti o bivšim ljubavima kojima je svojedobne posvetio neke od najpoznatijih pjesama 'Branka' i 'Žena budi mi ti'. Upravo uz spomenutu skladbu 'Žena budi mi ti' na koncertu se dogodila i jedna prosidba.

Slavljeniku su na koncertu podršku uz obitelj i prijatelje, dali i brojni kolege među kojima je bila Vanna, Zoran Škugor, The Blondes, Mladen Burnać, te brojni drugi. Istodobno, Sandiju se na pozornici pridružila Ivana Marić, sa kojom je otpjevao duet 'Mi vodimo ljubav', dok je sa svojim prijateljima iz tamburaškog sastava Gazde izveo skladbu 'A kad dođe proljeće'. Glazbenu potporu uz gitarsku izvedbu, Sandiju je pružio još jedan dugogodišnji prijatelj i najbliži glazbeni suradnik Ante Pecotić.

Koncertom u Gavelli Sandi Cenov na najljepši je mogući način proslavio veliki jubilej, te se još jednom potvrdio kao iskren, pošten i izuzetan glazbenik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ivo ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples