Obavijesti

Show

Komentari 70

Sličnost je nevjerojatna: Mladi glazbenik je 'isti' Toše Proeski

Sličnost je nevjerojatna: Mladi glazbenik je 'isti' Toše Proeski
4

Mladi srpski pjevač Andrej Dorić pokušava se probiti na makedonsko tržište jer želi pjevati pred Tošinim sunarodnjacima. Svog idola nikada nije upoznao

VIDEO

Andrej Dorić (22) glazbenik je iz Novog Sada, a u regiji je poznat kao dvojnik legendarnog pjevača Toše Proeskog. Andrej se već godinama sa svojim bendom pokušava probiti na makedonsko tržište. 

- U pubertetu su me počeli uspoređivati s Tošetom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on, što mi je uvijek laskalo. Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće s njim uspoređivali s njim na nastupima po klubovima, čak su me pitali i jesmo li u srodstvu - ispričao je Andrej za makedonski Fokus. 

Andrej nikada nije upoznao svog idola. Upravo se zbog Proeskog posvetio glazbi. 

- Ugledajući se na njegov rad, humanost i karizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio muzici. Već sam snimio šest pjesama i radim na novom materijalu koji ćemo uskoro promovirati - otkrio je Andrej, kojeg makedonska publika obožava.

 

Prije četiri godine snimio je pjesmu na makedonskom jeziku 'Ladna bezobrazna' s kojom je nastupao na festivalu Orhidarski trubaduri, gdje je osvojio treće mjesto glasovima žirija i publike. 

- Neki pričaju da pokušavam zamijeniti Tošeta, ali to je nemoguće. Ja sam Andrej, a Toše je bio jedan jedini i za njega ne postoji zamjena. Svatko ima svoju sudbinu i svoju zvijezdu vodilji - zaključio je mladi pjevač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu