Obavijesti

Show

Komentari 117

Smiraj nakon oluje: Marijana i Nemeš brakom su spasili vezu

Smiraj nakon oluje: Marijana i Nemeš brakom su spasili vezu
2

ZAJEDNIČKI ŽIVOT Nakon vjenčanja Marijana i Nemeš ostali su u Istri, a glazbenik želi postati novi Dino Dvornik pa je okupio bend s kojim svira funk

VIDEO

Ne mislim da je brak najveći dokaz ljubavi, ali imao sam potrebu da na taj lijep način zaokružimo priču koja je znala biti prilično turbulentna. Htjeli smo da to bude novi početak, prvo poglavlje u mirnom razdoblju i osnova da jači nego ikad nastavimo dalje, kaže Nikola Nemešević Nemeš (27).

Vjenčanje s Marijanom Kovačević (32) početkom mjeseca uslijedilo je nakon velikog pomirenja. Početkom ljeta su nakon dvije godine obnovili vezu započetu 2011. godine u 'Big Brotheru'.

Prekinuli su zbog razdvojenosti jer je Marijana živjela u Zagrebu, a Nemeš u Beogradu. U međuvremenu su oboje imali veze i shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutačno žive u Istarskom Novigradu, gdje su se i vjenčali, a glazbenik kaže kako nije bitno gdje će dalje nastaviti život.

- Bio to Zagreb, Beograd ili inozemstvo, važno je da smo zajedno, da bude posla i pravih prijatelja oko nas - kaže Nemeš. Marijana iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom ima kćer Korinu (7) koja se s Nemešom odlično slaže. Diplomirani operni pjevač u Hrvatskoj je okupio bend koji nastupa pod njegovim imenom.

- Imamo želju vratiti funk na velika vrata. Naravno, ima bendova koji imaju funky prizvuk, ali otkad nema Kralja, Dina Dvornika, malo tko je uspio tu vrstu kvalitetne glazbe plasirati do velikog broja slušatelja. Mi smo to sebi zadali kao zadatak i bit ćemo ustrajni u tome - najavljuje Nemeš planove za karijeru. 

- Producent s kojim surađujemo je Leo Anđelković, koji je tijekom posljednjih par godina itekako počeo ostavljati svoj pečat u suradnji s mnogim bendovima iz Hrvatske i Srbije, i s kojim sam napisao nekoliko pjesama, Važna figura u cijeloj priči je i Antonio Horvat Hus, koji se kao stariji kolega i mentor nesebično posvetio projektu i koji je također autor nekolicine pjesama koje ćemo tek objaviti - dodaje Marijanin suprug. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje