Obavijesti

Show

Komentari 12

Snimke seksa uništile su život i karijeru S. Mančić

Snimke seksa uništile su  život i karijeru S. Mančić
1

Suzani Mančić čak dvaput su u javnost procurile snimke seksa. Ne zna tko joj je ukrao snimke seksa. Tvrdi kako joj se time netko osvećuje

VIDEO

Ni nakon što joj je prva snimka seksa procurila u javnost, Suzana Mančić (51) nije se željela suzdržati da snimi novi kućni pornouradak. Dvije i pol godine poslije procurila je i druga snimka.
- Ne znam kako se nisam opametila nakon što mi je prvi put procurila snimka seksa u javnost. Puno me pitate. Nastojim to zaboraviti. Ne samo da sam bila pod stresom nego imam velikih problema na profesionalnom planu. Nitko me ne zove da radim. Iza toga stoji netko tko debelo ima razloga da mi se osveti. No ja sam neuništiva - kaže Suzana, koja trenutačno glumi u srpskoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”. U Zagreb je došla zbog promocije Cobrine monografije. U hotelu Arcotel mnogi su joj prilazili i davali komplimente na račun izgleda.
- Vučem dobre gene, a i njegujem se. Prevelik sam hedonist da se manijakalno bavim fitnessom, ali pazim na prehranu i ponekad vježbam - kaže. Prolistala je Cobrine fotke i smijala se vidjevši se.
- Imala sam 27, 28 godina. Bila sam sramežljiva. Fotografirala sam se samo u bikiniju. Tek sad sam se raspojasala - šalila se. Za Playboy se slikala tek prije 3 godine jer ga u Srbiji prije nije bilo.
- Htjela sam ovjekovječiti sebe, jednu prelijepu, zrelu i raskošnu ženu. Vjerojatno se više nikad neću slikati obnažena jer biologija radi svoje - kaže Suzana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin